Ticker

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

ΜΕ ΤΕΣΣΑΡΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Ο ΑΟΚ



Πρεμιέρα και για την Football League χθες 29/9/19.
Στο εθνικό στάδιο Καβάλας η ομάδα μας κέρδισε με 4-1 τον Π.Ο.Τρίγλια.
Ο ΑΟΚ προηγήθηκε νωρίς με τον Βασίλη τον Παπαδόπουλο στο 14ο λεπτό και πήγε στα αποδυτήρια με αυτό το σκορ.Στο 2ο ημίχρονο και πάλι γρήγορα ο ΑΟΚ έκανε το 2-0 με τον Μελισσόπουλο στο 48ο λεπτο και κάπου εκεί το παιχνίδι έγειρε προς την πλευρά της ομάδας μας.
Στο 57 ο Ορφανίδης έκανε το 3-0 και στο 86 ο Βόσαλικ το 4-0. Οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν το γκολ της τιμής με τον Ευθυμιάδη στο 88.

Πολύ καλός για τον ΑΟΚ ο Γιώργος Δήμιζας όπως και οι Kέρθι Γαβρηιλίδης Μαιδανός...

Ο Παύλος Δερμιτζάκης αφου έκανε την ανάλυση του παιχνιδιου τόνισε πως με τέτοιες εμφανίσεις που κάναμε Τετάρτη, Κυριακή που πετύχαμε πολλά γκολ και δεχθήκαμε μόνο ένα, θα έλεγα ότι θέλουμε περισσότερο κόσμο. Πρέπει ο κόσμος να έρθει πιο κοντά στην ομάδα. Είναι μια παράκληση.  Είναι κρίμα που δεν μας παρακολουθεί περισσότερος κόσμος.  Η Καβάλα είναι μια ομάδα που πάντοτε ο κόσμος ήταν ο 12ος παίκτης.

Ο Κώστας Μαρκόπουλος  με δήλωση του ευχαρίστησε την Ιδιωτική Γενική Κλινική “Ιπποκράτειο Θεραπευτήριο Καβάλας και την  χειρούργο  ΩΡΛ – Ωτορινολαρυγγολόγο ΑΝΤΩΝΙΟΥ – ΠΟΥΓΓΟΥΡΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

Τέλος Η Π.Α.Ε. Τρίγλια ευχαριστεί την Π.Α.Ε. ΑΟ Καβάλα για τη φιλοξενία της στον μεταξύ μας αγώνα και εύχεται καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα.