Ticker

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

ΠΑΟΚ Β' - Καμπανιακός 8-0 (φιλικό)

Δεύτερο φιλικό παιχνίδι για τον Καμπανιακό.

Αντίαπλος ο ΠΑΟΚ Β’ υπό τις οδηγίες του Pablo Garcia αγωνίστηκε πέρσι στη Super League 2 τερματίζοντας στην 8η θέση με 44 βαθμούς έχοντας 11 νίκες, 11 ισοπαλίες και 10 ήττες με τέρματα 41 υπέρ και 32 κατά.

Στο πρώτο φιλικό η εικόνα του Καμπανιακού ήταν αυτή μιας νέας ομάδας με πολλά καινούρια πρόσωπα τα οποία ακόμα δεν έχουν βρει τη χημεία που χρειάζεται. Οι αλλαγές στο ρόστερ από πέρσι είναι πολλές και είναι λογικό οι παίχτες του Ηλία Σαπάνη να μην παρουσίασαν την απαιτούμενη ομοιογένεια.

Σε ένα παιχνίδι όπου οι ευκαιρίες για γκολ δεν ήταν πολλές η ομάδα της ΑΕ Ευόσμου ήταν αυτή που εκμεταλλεύτηκε μια στατική φάση κι έβαλε το μοναδικό γκολ που έκρινε την αναμέτρηση. Οι ποδοσφαιριστές μας προσπάθησαν να δημιουργήσουν ευκαιρίες έχοντας περισσότερη ώρα την μπάλα στα πόδια τους αλλά δεν κατάφεραν να σκοράρουν απέναντι στην καλά στημένη αμυντική γραμμή των ποδοσφαιριστών του Γιώργου Τσουκαλίδη.

kampaniakos.gr

Στο πρώτο ημίχρονο για τον ΠΑΟΚ Β' έπαιξαν οι: Ταλιχμανίδης, Μελετίδης, Ζήλο, Μανολιούδης, Σελιμάι, Ρουμιάντσεβ, Τσιγγάρας, Χατζηστραβός, Ρικάρντο, Σπυρίδης, Κούτσιας.

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι: Τσιοπτσής, Τσοπούρογλου, Κιτσάκης, Δαρέλας, Φασίδης, Τζούντε, Κουτεντάκης, Κουλούρης, Γιαξής, Γκορντετζιάνι και Μπράντονιτς.

Πλέον για τον ΠΑΟΚ Β’ ακολουθεί το ματς στις Σέρρες με τον Πανσερραϊκό στις 28.08, αυτό στη Σουρωτή με τη Βέροια την 01.09, με τον Πανσερραϊκό και πάλι στις 04.09 και με τον Μακεδονικό στις 17.09 στο γήπεδο του Μακεδονικού.