Ticker

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Δόξα Δράμας - Πανσερραϊκός (φιλικό). 31/8/22 στις 18:00

Φιλικό παιχνίδι το απόγευμα της Τετάρτης 31/8 ανάμεσα στην Δόξα Δράμας και τον Πανσερραίκό.

Η ανακοίνωση της Δόξας.
Ενημερώνουμε τους φιλάθλους μας ότι αύριο Τετάρτη (31/8) η ομάδα μας δίνει το πρώτο εντός έδρας φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας με αντίπαλο τον Πανσερραϊκό με ώρα έναρξης στις 6μμ.και γενική είσοδο στα 5 ευρώ.

Είναι το πέμπτο φιλικό, ωστόσο το πιο δυνατό από όλα μέχρι τώρα, καθώς η ομάδα του Πανσερραϊκού αγωνιστικά έχει ενισχυθεί σημαντικά και θέλει να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα της SL2.

Υπενθυμίζουμε ότι πριν την έναρξη του παιχνιδιού θα τιμηθεί για την προσφορά του στο σύλλογο μας ο πρώην πρόεδρος μας Κώστας Ευμοιρίδης που έχει συνδέσει το όνομα του με την άνοδο της Δόξας Δράμας στην Α’ εθνική κατηγορία το 1979.

Βετεράνοι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας που συμμετείχαν σε εκείνη την πορεία ανόδου θα συνοδέψουν τον πρώην πρόεδρο μας κατά την απονομή της τιμητικής πλακέτας.

-Επίσης ο πρόεδρος και το δ.σ. του Γ.Σ. Δόξα Δράμας θέλουν να ευχαριστήσουν τον Γιώργο Βουγιουκλή, πρόεδρο του Γ.Σ. Προσοτσάνης και όλο το δ.σ. του συλλόγου για τη φιλοξενία της ομάδας μας στο κυριακάτικο φιλικό στην Προσοτσάνη και να τους ευχηθούν από καρδιάς υγεία και επιτυχία στους στόχους της ομάδας τους.

Το Γραφείο Τύπου