Ticker

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Πανσερραϊκός - Καβάλα 1-3. Αρχοντική εμφάνιση και νίκη τίτλου ο ΑΟΚ


Πραγματοποιώντας την καλύτερη φετινή του εμφάνιση ο ΑΟΚ, πέρασε σαν πρωταθλητής από τις Σέρρες, επικρατώντας με 1-3 του Πανσερραϊκού, στο ντέρμπι κορυφής της Football League.

Οι αργοναύτες του Κώστα Ανυφαντάκη ήταν ανώτεροι των αντιπάλων καθόλη την διάρκεια του παιχνιδιού.

Σε ένα ακόμη αγώνα μπήκαν πολύ δυνατά και πιεστικά υποχρεώνοντας τους αντιπάλους τους σε λάθη που οδήγησαν στα 2 γρήγορα γκολ του Κόκκορη στο 14 και 26 του αγώνα. Ακόμη και όταν γρήγορα μετά το 0-2 ο Πανσερραϊκός μείωσε με την άτυχη στιγμή και το αυτογκολ του πολύ καλού σε όλο τον αγώνα Παντεκίδη, οι ποδοσφαιριστές της Καβάλας συνέχισαν την πίεση ήταν καλύτεροι και δεν κινδύνευσαν.

Σκορ ημιχρόνου 1-2

Στο ξεκίνημα του 2ου ημιχρόνου οι Σερραίοι προσπάθησαν να πιέσουν είχαν κάποιες ευκαιρίες με καλύτερη το σουτ του Μέσι που απέκρουσε ο Κυρίτσης εντυπωσιακά, όμως οι Καβαλιώτες ήταν ψύχραιμοι και γρήγορα ισορρόπησαν το παιχνίδι. 

Με σωστές τοποθετήσεις οι ποδοσφαιριστές του ΑΟΚ έδειξαν να  έχουν περισσότερες δυνάμεις και κυριάρχησαν και πάλι στον αγωνιστικό χώρο.

Λογική συνέχεια να πετύχουν και τρίτο γκολ λίγο πριν την λήξη με τον Κολλά.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Καβουσάκης, Ζέρης, Γιανναράκης, Κασμερίδης, Πίντο, Ψάλτης (46′ Τσιμίκας), Κρητικός, Γεωργιάδης (46′ Πόντσι), Πέτρου (72′ Θεοδωρίδης), Λουφάκης (33′ Μέσι), Πράντο (46′ Γκούρτσας)

ΚΑΒΑΛΑ: Κυρίτσης, Καζαντζίδης, Κολλαράς, Παντεκίδης, Στίκας, Γαβριηλίδης, Κόκκορης (78′ Βαλαβανόπουλος), Θωμαΐδης, Αδαμάκης (63′ Κέρθι), Ορφανίδης (88′ Βακιρτζής), Κολλάς (88′ Τενεκές)