Ticker

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Τα τελευταία νέα της ΕΠΣΚ

Το εβδομαδιαίο ενημερωτικό δελτίο της ΕΠΣ Καβάλας.


1. Η Επιτροπή Πρωταθλήματος, μετά την αναβολή δύο αγωνιστικών που κρίνονταν επιβεβλημένες λόγω κακοκαιρίας και συλλαλητηρίου για το «Μακεδονικό» και θέλοντας να μειώσει τα όποια προβλήματα προήλθαν από αυτές τις αναβολές, εξέδωσε νέο αναλυτικό πρόγραμμα, το οποίο ξεκινά από το Σάββατο 10/02/2018 και συμπεριλαμβάνει δύο αγωνιστικές από το προηγούμενο πρόγραμμα. Παρακαλούμε όλους τους παράγοντες να είναι προσεκτικοί, προς αποφυγήν οποιουδήποτε λάθους. Το νέο πρόγραμμα είναι ήδη αναρτημένο στην ιστοσελίδα της ΕΠΣ Καβάλας και έχει αποσταλεί στα σωματεία μας μέσω των φύλλων αγώνων.

2. Μετά από την απολογία τους, επιβλήθηκαν οι παρακάτω ποινές στους εξής:

α. Τσάκωνας Δημήτριος, παράγοντας σωματείου ΑΡΗ ΠΗΓΩΝ, χρηματικό πρόστιμο διακοσίων (200) ευρώ και ένα μήνα απαγόρευσης εισόδου του στους αγωνιστικούς χώρους.

β. Αντάρτης Βασίλειος, παράγοντας σωματείου ΚΕΡΑΥΝΟΥ ΚΑΛΛΙΡΑΧΗΣ, χρηματικό πρόστιμο (50) ευρώ, τριάντα ημέρες απαγόρευσης εισόδου του στους αγωνιστικούς χώρους και δύο αγωνιστικές με αναστολή τιμωρία του γηπέδου του σωματείου ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΑΛΛΙΡΑΧΗΣ.

γ. Τσουμάκης Δημήτριος, ήταν δηλωμένος στο φύλλο αγώνα ως ποδοσφαιριστής και ως εκ τούτου η Πειθαρχική Επιτροπή επιβάλλει σε αυτόν ποινή τεσσάρων (4) αγωνιστικών ημερών.

δ. Σωματείο ΒΡΑΣΙΔΑΣ Ν. ΠΕΡΑΜΟΥ, ποινή αποκλεισμού του γηπέδου του με δύο αγωνιστικές ημέρες με αναστολή και χρηματικό πρόστιμο εκατό (100) ευρώ.

3. Ο ποδοσφαιρικός αγώνας ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΑΛΛΙΡΑΧΗΣ – ΑΡΗΣ ΠΗΓΩΝ για το πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας θα διεξαχθεί στο γήπεδο Σωτήρος.

4. Η Τεχνική Επιτροπή για θέματα μεικτών ομάδων, σε συνεργασία με τους Ενωσιακούς προπονητές αρχίζουν από πολύ νωρίς να οικοδομούν τα νέα αντιπροσωπευτικά μας συγκροτήματα και αυτούς που θα μας εκπροσωπήσουν στα πανελλήνια πρωταθλήματα της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου 2018 – 2019. Τη Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 15:30 μ.μ. θα γίνει η πρώτη συνάντηση και εν συνεχεία η πρώτη προπόνηση προεπιλογής για ποδοσφαιριστές που έχουν γεννηθεί από 01/01/2003 και έπειτα. Η προπόνηση θα γίνει στις αθλητικές εγκαταστάσεις του σωματείου ΝΑΖΙΑΝΖΟΣ Ν. ΚΑΡΒΑΛΗΣ. Για οποιαδήποτε πληροφορία, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τους Ενωσιακούς προπονητές ή τα μέλη της Τεχνικής Επιτροπής για θέματα μεικτών.

5. Το απόγευμα της Πέμπτης 1 Φεβρουαρίου, στα γραφεία της Ένωσης, Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ, ΒΥΡΩΝΑΣ ΚΑΒΑΛΑΣ και ΕΠΣ Καβάλας σχεδίασαν από κοινού τη διεξαγωγή του φετινού τελικού Κυπέλλου.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν σε γενικές γραμμές η ημερομηνία τέλεσης του αγώνα, που θα είναι τελικά 25 Μαρτίου 2018, καθώς και το γήπεδο που θα φιλοξενήσει τον σπουδαίο αυτόν αγώνα. Επίσης, σε πρώτη φάση κατατέθηκαν προτάσεις από τα δύο σωματεία μας για τις λοιπές λεπτομέρειες διεξαγωγής του αγώνα και επιθυμία όλων ήταν να μετατραπεί ο αγώνας σε μία γιορτή για το ποδόσφαιρο. Στη συνάντηση παρευρέθησαν και οι προπονητές των δύο ομάδων, που με την εμπειρία τους βοήθησαν τα μέγιστα στο να δημιουργηθεί μία εικόνα για το πώς θέλουν να διεξαχθεί ο φετινός τελικός. Επιπλέον, θα θέλαμε να ενημερώσουμε σωματεία, προπονητές, ποδοσφαιριστές, διαιτητές και φιλάθλους ότι, τα έσοδα του τελικού θα διατεθούν για το νεαρό ποδοσφαιριστή της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΛΙΜΕΝΑΡΙΩΝ, Βασίλη ΤΖΊΝΗ, ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.

6. Η Πειθαρχική Επιτροπή, αφού εξέτασε τα φύλλα αγώνων της αγωνιστικής 27-28/01/2018, καλεί σε απολογία την Τρίτη 06/02/2018 και ώρα 18:00 μ.μ. τους παρακάτω:

α. Λαφαζανίδη Νικόλαο, Πρόεδρο του σωματείου ΠΑΓΓΑΙΪΚΟΣ ΠΑΛ/ΡΙΟΥ

β. Ρούγα Κ., ποδοσφαιριστή του σωματείου ΠΑΓΓΑΙΪΚΟΣ ΠΑΛ/ΡΙΟΥ

γ. Φιλίππου Φίλιππο, προπονητή του σωματείου ΑΡΗΣ ΑΚΡΟΠΟΤΑΜΟΥ

δ. Τουρασανίδη Ε., προπονητή του σωματείου Α.Ε. ΠΙΕΡΕΩΝ 2004

ε. Δ.Σ. του σωματείου Α.Ε. ΠΙΕΡΕΩΝ 2004