Ticker

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Α2 Γυναικών Βόλεϊ: Αποχώρησε ο Αρχέλαος στον όμιλο της Καβάλας

Δεν αλλάζουν τα δεδομένα στον όμιλο της Καβάλας μετά την αποχώρηση του Αρχέλαου. Στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και χωρίς κερδισμένο σετ μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα ο Αρχέλαος Κατερίνης γνωστοποίησε την αποχώρηση του από το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών (Β' όμιλος - 1ος υποόμιλος).


Αναλυτικά από την σελίδα της Ελληνικής Ομοσμπονδοίας Με επιστολή του στην Ε.Ο.ΠΕ. ο ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης γνωστοποιεί την αποχώρηση του από το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών (Β' όμιλος - 1ος υποόμιλος).

Κατόπιν τούτου και σύμφωνα με το άρθρο 23 παράγραφος 2 του Γενικού κανονισμού Οργάνωσης και Διεξαγωγής Πρωταθλημάτων και το άρθρο 1 παράγραφος Ε' της Ειδικής Προκήρυξης αποκλείεται από τους υπόλοιπους αγώνες του πρωταθλήματος και υποβιβάζεται στην Β' Εθνική / Περιφερειακο, στην οποία θα έχει δικαίωμα συμμετοχής την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Το πρόγραμμα και η βαθμολογία στον 1o υποόμιλο του Β ομίλου της Α2 Γυναικών μένουν ως έχουν και στο εξής οι αντίπαλοι του Αρχέλαου θα νικούν με 3-0 (25-0, 25-0, 25-0) άνευ αγώνα. Επίσης σε κάθε αγώνα η ομάδα της Κατερίνης θα υποστεί αφαίρεση τριών βαθμών.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ