Ticker

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Εθνική... Πίκρα!!!

Με 4-1 ηττήθηκε η Εθνική μας ομάδα στην Κροατία και πλέον μόνο με ένα "θαύμα" μπορεί να προκριθεί στο Μουντιάλ της Ρωσίας.


Βαριά ήττα αλλά και αντιπροσωπευτική της εικόνας των 2 ομάδων με τους Κροάτες να είναι ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Ανωτερότητα που σε μεγάλο βαθμό ήταν αποτέλεσμα της κάκιστης εμφάνισης του συνόλου της εθνικής (ποδοσφαιριστών και προπονητή).

Το τραγικό λάθος του Καρνέζη που αντί να διώξει προσπαθεί να κοντρολάρει θα φέρει το πέναλτι γκολ του Μόντριτς μόλις στο 13'.

Μέχρι να συνέλθει η Εθνική δέχτηκε και δεύτερο γκολ από τον Κάλινιτς (19'). Οι Κροάτες κατάφερναν να φτάνουν με ευκολία στην περιοχή μας δείχνοντας επικίνδυνοι σε κάθε κατεβασιά. Ήταν η στιγμή που φοβηθήκαμε τον διασυρμό.

Στην πρώτη της καλή επίθεση η Ελλάδα έχασε διπλή ευκαιρία με Μήτρογλου και Ζέκα, και στο κόρνερ που ακολούθησε, το γκολ του Παπασταθόπουλου στο 30' αναπτέρωσε τις ελπίδες πρόκρισης που γρήγορα όμως διαψεύστηκαν.

Μόλις 3 λεπτά αργότερα ο Πέρισιτς με κεφαλιά έβαλε τα πράγματα στη θέση τους εκμεταλλευόμενος μια ακόμη επέλαση και σέντρα από τα πλάγια.

Το 3-1 ήταν και το σκορ ημιχρόνου. Με την έναρξη της επανάληψης άλλο ένα τραγικό λάθος αυτή την φορά του Σταφυλλίδη θα φέρει το 4ο γκολ για τους Κροάτες και μάλλον εκεί όλα τελείωσαν.


Διαιτητής ήταν ο Τζανλούκα Ρόκι (Ιταλία) ο οποίος παρατήρησε με κίτρινη κάρτα τους Καρνέζη, Ζέκα, Μπακασέτα.

Κροατία: Σούμπασιτς- Βρσάλικο, Στρίνιτς, Λόβρεν, Βίντα, Μπρόζοβιτς, Ράκιτιτς, Μόντριτς (89' Πάσαλιτς), Κράμαριτς (82' Βλάσιτς), Πέρισιτς, Κάλινιτς (75' Ρέμπιτς).

Ελλάδα: Καρνέζης- Παπασταθόπουλος, Παπαδόπουλος, Τζαβέλλας, Τζιόλης, Ζέκα, Σάμαρης (62' Ταχτσίδης), Μανιάτης (46' Ρέτσος), Σταφυλίδης (71' Μπακασέτας), Φορτούνης, Μήτρογλου.

photo: epo.gr