Ticker

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ: Νέος προπονητής ο Γιάννης Ταουσιάνης

Επιβεβαιώθηκε τελικά η φημολογία των τελευταίων ωρών καθώς επιβεβαιώθηκε επίσημα από την Διοίκηση του ΑΟΚ η πρόσληψη του Γιάννη Ταουσιάνη.


Αναλυτικά η ανακοίνωση του Α.Ο Καβάλας:
''Μετά από προσεκτική αναζήτηση και με γνώμονα όχι μόνο το υπόλοιπο του φετινού πρωταθλήματος αλλά και την επόμενη αγωνιστική περίοδο, η διοικούσα επιτροπή του Α.Ο.Καβάλα ανακοινώνει την πρόσληψη του προπονητή Γιάννη Ταουσιάνη. Το βιογραφικό και το προφίλ του είναι πλούσιο και αξιόλογο, καθώς ήταν προπονητής στην ομάδα του Εργοτέλη (Superleague) και του Αιολικού, ενώ δούλεψε και ως βοηθός προπονητή στον Αστέρα Τρίπολης, Πανθρακικό και ΟΦΗ.
Μαζί του στον πάγκο της ομάδος μας παραμένει ο Γιώργος Γουνελάς ως βοηθός ενώ ο Βλάσης Καζάκης αναλαμβάνει τον ρόλο του team manager.

Τέλος, προπονητής τερματοφυλάκων αναλαμβάνει ο Βαγγέλης Καρασάββας στην θέση του Κώστα Τσανάκαλη, ο οποίος εργάστηκε στον ομάδα μας με επαγγελματισμό και αφοσίωση και τον ευχαριστούμε για την σημαντική προσφορά του.''

Να θυμίσουμε την χθεσινή ανακοίνωση της διοικούσας επιτροπής του ΑΟΚ για τις παραιτήσει των κ. Κατρακυλάκη και Χατζηαποστολίδη.
Η διοικούσα επιτροπή του Α.Ο.Καβάλα μετά την χθεσινή συνεδρίαση της και σε συνέχεια του συμβουλίου της 17ης Φεβρουαρίου, αποφάσισε να κάνει δεκτές τις παραιτήσεις του γενικού αρχηγού κ.Λάκη Χατζηαποστολίδη και του τεχνικού διευθυντή κ.Στέλιου Κατρακυλάκη. Οι παραιτήσεις τέθηκαν στην διάθεση της διοίκησης για λόγους διευκόλυνσης της ομάδος λόγω της μέχρι τώρα βαθμολογικής της συγκομιδής που δεν ήταν η αναμενόμενη. Η διοικούσα επιτροπή τους ευχαριστε