Ticker

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Καβάλα: Σήμερα η έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων (pics)

Επίσημη έναρξη σήμερα Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου των εορταστικών εκδηλώσεων στην Καβάλα.

Στις 19:45 στην κεντρική πλατεία της Καβάλας θα πραγματοποιηθεί η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου διάκοσμου της πόλης από την Δήμαρχο Καβάλας κ. Δήμητρα Τσανάκα.

Δείτε το σημερινό πρόγραμμα

Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015
18:00 Πλατεία Καπνεργάτη
Τα μουσικά σύνολα του 6ου Γενικού Λυκείου Καβάλας παρουσιάζουν παραδοσιακά κάλαντα.
19:00 Σκηνή Κεντρικής Πλατείας
Χριστουγεννιάτικα τραγούδια από τις Φιλαρμονικές Ορχήστρες Καβάλας και  Κρηνίδων του Δήμου Καβάλας και τη Χορωδία του Δημοτικού Ωδείου Καβάλας.
Χριστουγεννιάτικες μελωδίες από τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Καβάλας υπό τη διεύθυνση του αρχιμουσικού Θανάση Παρμενίδη, την παιδική και την μεικτή χορωδία του Δημοτικού Ωδείου Καβάλας με την καθηγήτρια Κατερίνα Κοψαχείλη και την Φιλαρμονική Ορχήστρα Κρηνίδων υπό τη διεύθυνση του αρχιμουσικού Τάσου Σαββίδη.


19:00 Άγιος Νικόλαος- Μεγάλου Αλεξάνδρου - Κωστή Παλαμά με Παύλου Μελά
Το Πολυθέαμα Κρόκο Λίνο θα γεμίσει τους δρόμους με όμορφες και διασκεδαστικές φιγούρες, με παιχνίδια και εντυπωσιακά θεάματα που θα διασκεδάζουν μικρούς και μεγάλους.   
                                      
19:45 Σκηνή Κεντρικής Πλατείας
Φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου διάκοσμου της πόλης από την Δήμαρχο Καβάλας κ. Δήμητρα Τσανάκα

20:00 Σκηνή Κεντρικής Πλατείας
DiscoLoo με τους ‘Fabulous and the Pretty Brass’
Οι Fabulous and the Pretty Brass θα παρουσιάσουν ένα ολοκληρωμένο show-party  με τραγούδι, θεατρικές πινελιές, αυτοσχεδιασμούς και χορευτικά, σε ένα απόλυτα δεμένο μουσικό-οπτικό αποτέλεσμα. Στόχος τους η αναβίωση της ξεχασμένης διασκέδασης να θυμίσει ξανά στους ανθρώπους τι σημαίνει κέφι, χορός, τραγούδι.