Ticker

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

ΔΗΜΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ: Εκδήλωση ενδιαφέροντος εθελοντών για τις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις

Φωτογραφία από τις περσινές χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις
O Δήμος Καβάλας, η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Καβάλας «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ» και τα Νομικά Πρόσωπα του Δήμου Καβάλας, εν όψει των εορτών του Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, προγραμματίζουν πλήθος εκδηλώσεων από τις αρχές Δεκεμβρίου έως τις 3 Ιανουαρίου 2016 στις πλατείες, και τους πεζόδρομους του κέντρου της πόλης, στις γειτονιές της, αλλά και στις δημοτικές και τοπικές κοινότητες του Δήμου.


Η δημιουργία μίας πραγματικά όμορφης εορταστικής ατμόσφαιρας στο Δήμο Καβάλας κατά την περίοδο των εορτών θεωρείται αναγκαιότητα τόσο για την ψυχαγωγία των δημοτών, όσο και για την τόνωση του μηνύματος και του πνεύματος των Χριστουγέννων. Ενός μηνύματος όπως μόνο τα παιδιά μπορούν να μεταδώσουν συμβάλλοντας με τον τρόπο τους στη γενικότερη εορταστική εικόνα της πόλης και κάνοντας όλους μας κοινωνούς μιας κοινής συλλογικής προσπάθειας.

Στο πλαίσιο αυτό ο Δήμος Καβάλας καλεί όσους ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν ως εθελοντές σε αυτή τη μεγάλη χριστουγεννιάτικη γιορτή που θα διοργανωθεί.

Ως εθελοντές μπορούν να συμμετάσχουν μεμονωμένα φυσικά πρόσωπα, σύλλογοι, φορείς, σωματεία και οργανωμένες ομάδες πολιτών που έχουν τη διάθεση να βοηθήσουν στην αρτιότερη διοργάνωση των εκδηλώσεων και συμβάλλοντας ώστε η εορταστική εικόνα του Δήμου Καβάλας να είναι η καλύτερη δυνατή για δημότες και επισκέπτες.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στη Διεύθυνση Πολιτισμού της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ (κτήριο Πυθαγόρα) κ. Άλκιστη Βλάχου στα τηλ. 2510 240983 και 2510 240973.