Ticker

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Α.Ο.Καβάλα κατά Αθλητικής Κυριακής

Με αφορφή τα σχόλια των παρουσιαστών της Αθλητικής Κυριακής (ΕΡΤ1) για την φάση του πέναλτι που κέρδισε η Καβάλα (ανατροπή Βλ.Καζάκη) η διοικούσα επιτροπή του ΑΟΚ εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση



Με αφορμή σχόλια των παρουσιαστών της Αθλητικής Κυριακής (ΕΡΤ1) που πρόβαλλαν στιγμιότυπα από τον Κυριακάτικο αγώνα μας στην Καλαμαριά, εκφράζουμε την θλίψη και απορία μας για τα καυστικά τους σχόλια για την φάση του πέναλτι (ανατροπή Βλ.Καζάκη) στο 20ο λεπτό. 

Στην εν λόγω φάση οι δημοσιογράφοι της εκπομπής διασκεδάζουν με την υπόδειξη πέναλτι διότι «βλέπουν» πως ο ποδοσφαιριστής μας έπεσε μόνος του, χωρίς έστω να μπουν στην διαδικασία να προβάλλουν το στιγμιότυπο σε αργή κίνηση και χωρίς να διατυπώσουν έστω μια επιφύλαξη την στιγμή που η κάλυψη είναι με μια μόνο κάμερα σε γενικό/μακρινό πλάνο. 

Επίσης, μας προκαλεί αλγεινή εντύπωση ότι δεν τους προβλημάτισε καν ότι ουδείς ποδοσφαιριστής της αντίπαλης ομάδος διαμαρτυρήθηκε για την υπόδειξη πέναλτι! 

Θα παρακαλούσαμε λοιπόν τους εν λόγω δημοσιογράφους να είναι πιο προσεκτικοί την επόμενη φορά και να μην σπιλώνουν ομάδες και πολύ καλές διαιτησίες όπως του κ.Δραγάτη με σχόλια καφενείου και ασόβαρη κριτική. 

Ο Α.Ο.Καβάλα κέρδισε δίκαια την Καλαμαριά και στην συγκεκριμένη φάση υπήρχε ξεκάθαρη ανατροπή, ενώ υπενθυμίζουμε πως πληρώσαμε ακριβά την αδικία σε προηγούμενο παιχνίδι μας στην Θεσσαλονίκη για το οποίο και δεν μας δόθηκαν 2 πέναλτι και τιμωρήθηκε ο προπονητής και ο τερματοφύλακας μας. 

Βέβαια στο συγκεκριμένο παιχνίδι όπως και στα περισσότερα η δημόσια τηλεόραση ήταν απούσα. 

Η ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ Α.Ο.ΚΑΒΑΛΑ