Ticker

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Νοσηλευτική Ημερίδα: "Επαγγελματικοί Κίνδυνοι σε Μονάδες Υγείας"

Η Διεύθυνση της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας, η Διοίκηση του ΓΝ Καβάλας και το 2ο Περιφερειακό Τμήμα της ΕΝΕ (Ένωση Νοσηλευτών Ελλάδος) ανακοινώνουν την διοργάνωση Επιστημονικής Ημερίδας με θέμα "Επαγγελματικοί Κίνδυνοι σε Μονάδες Υγείας" που θα διεξαχθεί το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2015 στο Αμφιθέατρο του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας. Οι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία είναι εκτεθειμένοι σε σοβαρούς επαγγελματικούς κινδύνους.


Οι κίνδυνοι αυτοί μπορούν να θέσουν σε κίνδυνο την υγεία τους ή ακόμη και τη ζωή τους. Στο Νοσοκομείο Καβάλας έχει από καιρό σχεδιαστεί και οργανωθεί το πλαίσιο για την καταγραφή, πρόληψη και αντιμετώπιση των επαγγελματικών κινδύνων.

Τα ανωτέρω θέματα παρουσιάζονται για πρώτη φορά στην ημερίδα που διοργανώνει η Διεύθυνση Νοσηλευτικής Υπηρεσίας, η Διοίκηση του ΓΝ Καβάλας μαζί με την Ένωση Νοσηλευτών Ελλάδος.

Στην ημερίδα θα συζητηθούν εμπεριστατωμένα και συγκροτημένα οι επαγγελματικοί κίνδυνοι στο χώρο των νοσοκομείων, ενώ παράλληλα θα δοθούν και σαφείς οδηγίες για την αποτελεσματική πρόληψή τους.

Το υψηλό επιστημονικό επίπεδο της ημερίδας έχει διασφαλιστεί με την συμμετοχή διακεκριμένων στο αντικείμενο καθηγητών καθώς και στελεχών του Νοσοκομείου μας που θα φωτίσουν τις νέες εξελίξεις στο χώρο και τις μελλοντικές προσπάθειες του Νοσοκομείου.


http://www.kavalahospital.gr/pub/News/nos_imerida_kidinoi_monades_ygeias.aspx