Ticker

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Η Διεύθυνση Ποιότητας Ζωής του Δήμου Καβάλας στηρίζει εθελοντική δράση καθαρισμού της ακτής Καλαμίτσας

Περιβαλλοντική δράση και πιο συγκεκριμένα εθελοντικό καθαρισμό της ακτής Καλαμίτσας θα πραγματοποιήσει η εταιρεία Goldair Handling που εδρεύει στο αεροδρόμιο της Καβάλας.


Την εν λόγω δράση που θα πραγματοποιηθεί στις 11 Οκτωβρίου και ώρα 10:00 π.μ στηρίζει η Διεύθυνση Ποιότητας Ζωής του Δήμου Καβάλας η οποία θα προσφέρει τον απαραίτητο υλικοτεχνικό εξοπλισμό, όπως αυτός ζητήθηκε από τους διοργανωτές.

Οι δράσεις του Ομίλου Εταιρειών Goldair, όπως η ίδια κάνει γνωστό, προβαίνουν στην άμεση αντιμετώπιση κοινωνικών και περιβαλλοντικών ζητημάτων με απώτερο στόχο τη βελτίωση του βιοτικού επιπέδου και της ποιότητας ζωής.

Ακολουθώντας πιστά τον κώδικα δεοντολογίας της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, εφαρμόζει με συνέπεια και υπευθυνότητα μία εταιρική πρακτική, η οποία δεσμεύεται απέναντι στην ανάπτυξη και τη αδιάλειπτη συνεισφορά προς την κοινωνία μας και το περιβάλλον.

«Είμαστε αρωγοί και υποστηρικτές κάθε προσπάθειας που αφορά στο περιβάλλον και στην προστασία αυτού. Με το σκεπτικό αυτό άμεσα ανταποκριθήκαμε στο κάλεσμα της εταιρείας και συνδράμουμε με την παροχή του κατάλληλου εξοπλισμού στην ευόδωση της όλης προσπάθειας» σχολίασε χαρακτηριστικά η Αντιδήμαρχος Ποιότητας Ζωής Κυριακή Χιώτη Πρασσά.