Ticker

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Η «Ένωση» φέρνει ξανά την Καβάλα στην πρώτη γραμμή!

Το Σάββατο 10/10/2015 αρχίζει το νέο πρωτάθλημα καλαθοσφαίρισης Α1 με την Καβάλα και πάλι παρούσα.


Η άμεση επάνοδος της ομάδας μας στην Α1 αποδεικνύει τη σταθερή και επίμονη προσπάθεια της μπασκετικής Καβάλας να έχει μία δυναμική και ανταγωνιστική παρουσία στην πρώτη γραμμή του ελληνικού μπάσκετ.

Η «Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας» κατάφερε, από την ίδρυσή της το 2003 και μετά, να εκφράσει ολόκληρη την αθλητική Καβάλα, και αυτό πλέον θα αποτυπώνεται τόσο στον διακριτικό τίτλο της ομάδας ως «ΚΑΒΑΛΑ» όσο και στο νέο σήμα της.

Το νέο σήμα, με τα χρώματά του (μπλε – άσπρο – πορτοκαλί), συμβολίζει ταυτόχρονα την ομάδα, το μπάσκετ αλλά και τη θάλασσα που αγκαλιάζει από παντού την π όλη μας, ενώ οι γραμμές του προβάλλουν δύο σημαντικά και αγαπημένα τοπόσημα, τις Καμάρες και το Κάστρο της παλιάς πόλης.

Το Κάστρο επίσης παραπέμπει στη θερμή και μαχητική έδρα της ομάδας μας, το κλειστό γήπεδο «Αλεξάνδρα Δήμογλου» της Καλαμίτσας.

Για εμάς, παρά τις μεγάλες δυσκολίες των καιρών, παραμένει σταθερός ο στόχος η «ΚΑΒΑΛΑ» να συνεχίσει με συνέπεια την πορεία της, να δημιουργεί νέους αθλητές και φιλάθλους, να προσφέρει θέαμα και μοναδικές συγκινήσεις, να κάνει γνωστό παντού τον τόπο μας, να συνεισφέρει και αυτή στην πρόοδο της καλαθοσφαίρισης και της περιοχής μας.

Η Διοίκηση