Ticker

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Α.Ο. "Καβάλα": Πρόταση από την Αθήνα στα χέρια του Ερασιτέχνη;

Πρόταση από την Αθήνα έχει στα χέρια του ο Ερασιτέχνης ΑΟΚ για την ανάληψη της διοίκησης της ποδοσφαιρικής μας ομάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες η πρόταση κατατέθηκε αργά την Πέμπτη 4/6/2015, μια μέρα πρίν από την λήξη της προθεσμίας που έθεσε η διοίκηση του Ερασιτέχνη στην πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την ανάληψη της διοίκησης.

Οι πληροφορίες μιλούν για εταιρεία από την Αθήνα που εκπροσωπείται από άτομο στην Καβάλα και αναμένεται συνάντηση του Ερασιτέχνη με τον ενδιαφερόμενο.

Μέχρι στιγμής πάντως από τον Ερασιτέχνη δεν υπάρχει κάτι επίσημο.

Η καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης του φακέλου είναι η 5η Ιουνίου 2015 με την αγωνία να είναι μεγάλη στους φίλους του ΑΟΚ.

Οι πληροφορίες για ενδιαφερόμενο και από την Θεσσαλοίκη δεν επιβεβαιώνονται.

Είναι πραγματικό το ενδιαφέρον από την Αθήνα; Θα υπάρξει κάποια άλλη πρόταση μέχρι σήμερα το βράδυ που λήγει προθεσμία;

Να θυμίσουμε την ανακοίνωση πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

Το διοικητικό συμβούλιο του Α.Ο.Καβάλα ανακοινώνει την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την ανάληψη της διοίκησης της ποδοσφαιρικής μας ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2015-16

Το πλαίσιο των ελαχίστων προδιαγραφών που θα πρέπει να τηρεί οποιαδήποτε γραπτή πρόταση για να γίνει δεκτή προς αξιολόγηση είναι:

Ανάλυση του προϋπολογισμού και των τρόπων κάλυψης του, καθώς και οριοθέτηση των στόχων της ομάδας. Οργανόγραμμα διοίκησης.
Έμπρακτες εγγυήσεις για την κάλυψη των ιδίων κεφαλαίων, και αποδείξεις για την οικονομική δυνατότητα-αξιοπιστία του ενδιαφερόμενου επενδυτή.

Η καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης του φακέλου στα γραφεία μας επί της οδού Εθνικής Αντιστάσεως 2 (6ος όροφος, 8-10:30 π.μ.) είναι η 5η Ιουνίου 2015. Επικοινωνία: 2510 211394 και info@aokavala.gr .