Ticker

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Σε θετικό κλίμα η παραλαβή και η παράδοση της Διοικούσας Επιτροπής στον Ερασιτέχνη

Ιδιαίτερα θετικό σε γενικές γραμμες μπορεί να χαρακτηριστεί το κλίμα το οποίο υπήρξε κατά τη διάρκεια της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε σήμερα μεταξύ της Διοίκησης του Ερασιτεχνη ΑΟΚ και της απερχόμενης Διοικούσας Επιτροπής της ομάδας.

Μια συνάντηση στην οποία έγινε η παράδοση και η παραλαβή από την απερχόμενη Διοικούσα Επιτροπή της ομάδας, του φακέλου της χρονιάς που έφυγε στη διοίκηση του Ερασιτέχνη.

Μπορεί να μήν υπήρξαν οξύνσεις από τις δύο πλευρες αλλά κάτω από διαφορετικές συνθήκεςτο κλιμα θα μπορούσε να ήταν καλύτερο.

Ο οικονομικός απολογισμός έγινε από τον ταμεία της απερχόμενης Λάκη Χατζηαποστολίδη ενώ ιδιάιτερα σύντομος ήταν ο απολογισμός στον οποίο προχώρησε ο πρώην τεχνικός διευθυντής της ομάδας Στέλιος Κατρακυλακης.

Πάντως εκείνο το οποίο θα πρέπει να σήμειωσουμε και όπως μπορείται να διακρίνεται στα φωτογραφικά πλάνα που σας παραθετουμε τα σκυμμένα κεφάλια ίσως να αποδεικνύουν ότι η λήξη της συνεργασίας των δύο πλευρών που θεωρείται δεδομένη θα μπορούσε να ήταν πολύ πιο διαφορετική και με πιο θετικές προεκτάσεις.

Τέλος να αναφέρουμε ότι στο ραντεβού των δύο πλευρών δεν έδωσε το παρών του ο απερχόμενος πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής και πρόεδρος των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών Σίμος Ανθουλάκης.