Ticker

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Επιστημονική Ημερίδα στην Καβάλα

Ο πρώην Υπουργός Ευριπίδης Στυλιανίδης συζητά για το Δίκαιο και την Επιχειρηματικότητα σε περίοδο κρίσης, σε Ημερίδα του Πανεπιστημίου Λευκωσίας.

Στη δύσκολη σημερινή συγκυρία που βιώνει η χώρα μας η επιστημονική μελέτη των προβλημάτων που γέννησε η κρίση προκαλεί πάντα το ενδιαφέρον.

Γνωστοί ειδικοί από το χώρο του Δικαίου διερευνούν τη σχέση Δικαίου και Επιχειρηματικότητας σε Ημερίδα που διοργανώνει το Τμήμα Νομικής του Πανεπιστημίου Λευκωσίας σε συνεργασία με το ΤΕΙ Καβάλας, το Επιμελητήριο Καβάλας, τον Δικηγορικό Σύλλογο Δράμας και τις Εκδόσεις Σάκκουλα ΑΕ, με θέμα «Το Δίκαιο και η Επιχειρηματικότητα σε περίοδο κρίσης».

Θα συμμετάσχουν ο πρώην Υπουργός Ευριπίδης Στυλιανίδης, ο καθηγητής Γιάννης Βαληνάκης η Αναπληρώτρια Καθηγήτρια του Τμήματος Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής, του ΤΕΙ ΑΜΘ, Πόπη Καλαμπούκα και ο Γρηγόρης Μιχαηλίδης, Λέκτορας του Τμήματος Νομικής του Πανεπιστημίου Λευκωσίας. Χαιρετισμό θα απευθύνουν ο Πρόεδρος των ΤΕΙ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Αναστάσιος Μητρόπουλος, ο Πρόεδρος Επιμελητηρίου Καβάλας, Άγγελος Τσατσούλης και ο Αναστάσιος Πούλιος, Δικηγόρος, Πρόεδρος Δικηγορικού Συλλόγου Δράμας.

H Ημερίδα απευθύνεται σε νομικούς, δικηγόρους, ασκούμενους, φοιτητές και όσους ενδιαφερόμενους θέλουν να επεκτείνουν τις γνώσεις τους και θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 4/6/2015, 19:00 - 20:30 στο Ξενοδοχείο Galaxy με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.