Ticker

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Κοινή ανακοίνωση Διοίκησης του Ερασιτέχνη Α.Ο.Κ. απερχόμενης Διοικούσας Επιτροπής

Κοινή ανακοίνωση εξέδωσαν η Διοίκηση του Ερασιτέχνη Α.Ο.Κ. και η απερχόμενη Διοικούσα Επιτροπής των «Αργοναυτών», μετά την συνάντηση που πραγματοποίησαν το βράδυ της Πέμπτης.

Στην συγκεκριμένη συνάντηση αναλύθηκαν όλες οι λεπτομέρειες που αφορούσαν τόσο τον αγωνιστικό όσο και τον διοικητικό-οικονομικό απολογισμό. 

Να τονιστεί το γεγονός ότι στην κοινή ανακοίνωση που εξέδωσαν η Διοίκηση του Ερασιτέχνη Α.Ο.Κ. και η απερχόμενη Διοικούσα Επιτροπής της ομάδας, τονίζεται ότι η συνάντηση έγινε σε εξαιρετικό κλίμα και παρά την μη επίτευξη του στόχου της ανόδου, η χρονιά ήταν πετυχημένη και πως το σημαντικό είναι πως υπάρχει η εμπειρία, το καλό κλίμα και η μαγιά που είναι ευχής έργον να μπορέσουν να προσελκύσουν και ένα χρηματοδότη, ο οποίος σε υγιείς βάσεις και με σωστό προγραμματισμό θα μπορέσει να δώσει στο καραβάκι την αίγλη που αξίζει. 

Η  Ανακοίνωση 
Πιο συγκεκριμένα στην από κοινού ανακοίνωση εξέδωσαν η Διοίκηση του Ερασιτέχνη Α.Ο.Κ. και η απερχόμενη Διοικούσα Επιτροπής της ομάδας αναφέρουν τα εξής: 

«Πραγματοποιήθηκε σήμερα (Πέμπτη (28/5) η παράδοση από την μεριά της διοικούσας επιτροπής της ομάδας στο Δ.Σ. του Α.Ο.Κ. για την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε προσφάτως.

Η συνάντηση έγινε σε εξαιρετικό κλίμα και αναλύθηκαν όλες οι λεπτομέρειες που αφορούσαν τόσο τον αγωνιστικό όσο και τον διοικητικό-οικονομικό απολογισμό. 

Και από τις 2 πλευρές τονίστηκε πως αν μη τι άλλο και παρά την μη επίτευξη του στόχου της ανόδου, η χρονιά ήταν πετυχημένη και πως το σημαντικό είναι πως υπάρχει η εμπειρία, το καλό κλίμα και η μαγιά που είναι ευχής έργον να μπορέσουν να προσελκύσουν και ένα χρηματοδότη, ο οποίος σε υγιείς βάσεις και με σωστό προγραμματισμό θα μπορέσει να δώσει στο καραβάκι την αίγλη που αξίζει. 

Αυτό ήταν και το βασικό μήνυμα της εν λόγω διαδικασίας μαζί με το ευχαριστώ και την εκτίμηση σε όλους τους μικρούς ή μεγάλους χορηγούς της φετινής πορείας, σε όλους τους φιλάθλους, και σε όλους τους ελεύθερους επαγγελματίες της πόλης που έπαιξαν κι αυτοί ζωτικό ηθικό και οικονομικό ρόλο ώστε ο ΑΟΚ φέτος και μετά από πολλά χρόνια να βγάλει «υγεία» και να μπορέσει να κυνηγήσει με όσες δυνάμεις είχε, κάτι που πριν σχεδόν ένα χρόνο φάνταζε ακατόρθωτο».