Ticker

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Δόξα Προσκυνητών – Νέστος 2-2. Παραμένει σε θέση ισχύος ο Νέστος

Παρέμεινε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας ο Νέστος Χρυσούπολης, μετά και τη δεύτερη στη σειρά ισοπαλία, αυτή τη φορά στο Ενωσιακό της ΕΠΣ Θράκης κόντρα στην πρωταθλήτρια Ροδόπης, Δόξα Προσκυνητών
Ο Νέστος θέλει τώρα μόνο νίκη και με μισό γκολ στο τελευταίο παιχνίδι στη Χρυσούπολη, κόντρα στην ΑΕ Διδυμοτείχου, για να πάρει την άνοδο, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα που θα κάνει ο Άρης Αβάτου με τη Δόξα Προσκυνητών στην Κομοτηνή.

Αν και το ματς στην Κομοτηνή ξεκίνησε με τις καλύτερες προυποθέσεις για το Νέστο, που σκοραρε πρώτος, στη συνέχεια η Δόξα έκανε την ανατροπή και προηγήθηκε με 2-1, για να έρθει τελικά η ισοφάριση λίγο πριν το τέλος.

Αξίζει αναφοράς ότι είναι η πρώτη φορά σε όλη τη φετινή περίοδο που ο Νέστος Χρυσούπολης δέχεται δύο γκολ.

Τα γκολ

39' Ο Μαχαιρούδης θα βάλει μπροστά την ομάδα της Χρυσούπολης μετά από ατομική προσπάθεια και σέντρα του Κούτεφ. Δόξα Προσκυνητών – Νέστος Χρυσούπολης 0-1

Ημίχρονο Δόξα Προσκυνητών – Νέστος Χρυσούπολης 0-1

74' Κόρνερ από τον Tρίχα, την κεφαλιά θα πάρει ο Βάσκος και θα φέρει το παιχνίδι στα ίσα. Δόξα Προσκυνητών – Νέστος Χρυσούπολης 1-1.

76' Ο Γιαννακίδης με ατομική προσπάθεια, θα διπλασιάσει τα τέρματα για τη Δόξα Προσκυνητών. Δόξα Προσκυνητών – Νέστος Χρυσούπολης 2-1.

88' Ο Σγκούρι με πλασέ την ισοφάριση. Δόξα Προσκυνητών – Νέστος Χρυσούπολης 2-2.

Στο άλλο παιχνίδι του 1ου ομίλου, Αρης Αβάτου - ΑΕ Διδυμοτείχου με 4-0. 

Βαθμολογία
Νέστος 11
Αρης Αβάτου 10
Δόξα Προσκυνητών 3
ΑΕ Διδυμοτείχου 2


Τελευταία 6η αγωνιστική 31/05/2015, 17:00
Δόξα Προσκυνητών - Άρης Αβάτου (Γηπ. ΕΠΣ Θράκης)
Νέστος Χρυσούπολης - ΑΕ Διδυμοτείχου (Δημ. Χρυσούπολης)