Ticker

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

ΑΡΗΣ - ΑΟΚΑΒΑΛΑ 1-0 : Λύγισε στο τέλος η Καβάλα

Δεν άντεξε την πίεση ο ΑΟΚ και γνώρισε τελικά την ήττα στο 89' με γκολ του Κωνσταντινίδη για τον Άρη
Στο τελευταίο της ματς για το φετινό πρωτάθλημα (τελευταία αγωνιστική με την Καστοριά που αποχώρησε από το πρωτάθλημα) η Καβάλα δέχτηκε μεγάλη πίεση από τον Άρη που ήταν καλύτερος σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και νίκησε δίκαια.

Με τον Αθανασίου να πραγματοποιεί ίσως την καλύτερη του εμφάνιση στο πρωτάθλημα οι Αργοναύτες άντεξαν μέχρι το 89'.

Μοναδική κλασσική ευκαιρία για τον ΑΟΚ στο 74ο λεπτό με τον Κανούλα αμαρκάριστο να στέλνει την μπάλα άουτ μπροστά στην κενή εστία.

Στο 52΄ η Καβάλα έμεινε με παίκτη λιγότερο καθώς ο Σταματόπουλος ανέτρεψε τον Ν΄ Λουντούλου που έφευγε μόνος του με τον διαιτητή Παπαγεωργίου να του δείχνει την απευθείας την κόκκινη κάρτα.

Ο αγώνας άρχισε με αρκετά λεπτά καθυστέρηση καθώς οπαδοί του Άρη μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο, λίγο πριν την έναρξη του παιχνιδιού, κινούμενοι απειλητικά προς τους ποδοσφαιριστές της Καβάλας που αναγκάστηκαν να αποσυρθούν στα αποδυτήρια. Χρειάστηκε επέμβαση των ΜΑΤ για να καθαρίσει ο αγωνιστικός χώρος.

Καθυστέρηση υπήρξε και στην έναρξη του δεύτερου μέρους

ΑΡΗΣ (Καλαϊτζίδης): Φυσέκης, Φερνάντες, Σαμαράς, Λιόνης, Καλογέρης, Γκόλιας, Πόι, Ν’ Λουντούλου, Καπνίδης (67΄ Νάκας), Σουνάς, Σανιά (72΄ Κωνσταντινίδης).

ΚΑΒΑΛΑ (Ανυφαντάκης): Αθανασίου, Σταματόπουλος, Βίτλης, Μπάτζιος, Ιορδανίδης (76΄ Κρυστάλλης), Μκρτσιάν, Αβρ. Παπαδόπουλος (46΄ Γκαρακλίδης), Παντελίδης (38΄ Παντελίδης), Κανούλας, Μπαρέττας, Μπρατσιάνι.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ LIVE ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ