Ticker

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Πρόσκοποι Καβάλας - Με ένα χαμόγελο και πολλή αγάπη

Την Παρασκευή 17 Απριλίου οι Πρόσκοποι Καβάλας παραβρέθηκαν στην παρουσίαση της έρευνας του Συλλόγου Αιμοδοτών του Επιμελητηρίου Καβάλας με θέμα την αιμοδοσία.


Το δελτίο τύπου

Την Παρασκευή 17 Απριλίου οι Πρόσκοποι Καβάλας παραβρέθηκαν στην παρουσίαση της έρευνας του Συλλόγου Αιμοδοτών του Επιμελητηρίου Καβάλας με θέμα την αιμοδοσία. Η έρευνα διεξήχθη σε συνεργασία με το Τ.Ε.Ι Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και απώτερος στόχος της ήταν η αύξηση των αιμοδοτών στη χώρα μας με φυσική συνέπεια την κάλυψη όλων των αναγκών σε αίμα.

Η έρευνα αυτή συνεχίζεται ώστε να εξαχθούν πιο ασφαλή συμπεράσματα.

Tην ημερίδα τίμησε με την παρουσία του και ο Πρόεδρος του Συλλόγου «Το Χαμόγελο του Παιδιού», κος Κων/νος Γιαννόπουλος, ο οποίος και αναφέρθηκε στη σημασία του εθελοντισμού στις μέρες μας.

Την επόμενη μέρα, Σάββατο 18 Απριλίου 2015, όλοι βρεθήκαμε στην Πλατεία του Καπνεργάτη και υποστηρίξαμε την εκδήλωση «Βazzar» που διοργάνωσε ο Σύλλογος «το Χαμόγελο του Παιδιού».

Τέλος, το Σάββατο 25 Απριλίου 2015 οι Πρόσκοποι Καβάλας συμμετείχαν στην αιμοδοσία που διοργάνωσε ο Σύλλογος Αιμοδοτών του Επιμελητήριου Καβάλας. Βαθμοφόροι, γονείς και φίλοι των Προσκόπων συμμετείχαν σε αυτή τη δράση. Η αιμοδοσία είναι πράξη αγάπης και αποτελεί απόδειξη κοινωνικής ευαισθησίας.

Θα θέλαμε, λοιπόν, να ευχαριστήσουμε τον Σύλλογο Αιμοδοτών του Επιμελητήριου Καβάλας και τον Πρόεδρο του κ. Καραγιαννίδη Αντώνη καθώς και όλους όσους μας έδωσαν την ευκαιρία να εκφράσουμε έμπρακτα το ενδιαφέρον μας και να χαρίσουμε απλόχερα Χαμόγελα με πολλή Αγάπη.