Ticker

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Εντυπωσίασε η Ακαδημία Ποδοσφαίρου «Evro Football Pro»



«Εντυπωσίασε τους πάντες και τα πάντα η Ακαδημία Ποδοσφαίρου «Evro Football Pro» κατά τη διάρκεια της συμμετοχής της, στο τουρνουά ποδοσφαίρου «Tournament-Ranch» που πραγματοποιήθηκε από τις 3 μέχρι τις 6 Ιανουαρίου με απόλυτη επιτυχία, στο Σοφικό Κορινθίας. 


Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου «Evro Football Pro» κατέκτησε το κύπελλο του συγκεκριμένου τουρνουά νικώντας στον τελική της διοργάνωσης την Ακαδημία ποδοσφαίρου της Άρσεναλ στην χώρας μας με σκορ (2-0). 

Να σημειώσουμε ότι η Ακαδημία Ποδοσφαίρου «Evro Football Pro» κατέκτησε την 1η θέση στον όμιλο όπου αγωνίστηκε, πετυχαίνοντας όνο νίκες εξασφαλίζοντας τη συμμετοχή στον μεγάλο τελικό. 

Στο τουρνουά ποδοσφαίρου «Tournament-Ranch» έλαβαν μέρος Ακαδημίες ποδοσφαίρου μεγάλων Π.Α.Ε. της Super League, όπως είναι η Π.Α.Ε. Ολυμπιακός, η Π.Α.Ε. Πανιώνιος, η Π.Α.Ε. ΟΦΗ, η Π.Α.Ε. Ατρόμητος και πολλοί άλλοι σύλλογοι, οι εκπρόσωποι των οποίων σχολίασαν με τα καλύτερα λόγια την άριστη διοργάνωση ενώ αναφέρθηκαν με τα πλέον κολακευτικά σχόλια στο ποιοτικό ποδόσφαιρο που παρουσίασε κατά τη διάρκεια του τουρνουά η Ακαδημία Ποδοσφαίρου «Evro Football Pro».

Σε όλα τα παραπάνω να τονίσουμε ότι η Ακαδημία Ποδοσφαίρου «Evro Football Pro», δεν είχε επιτυχίες μόνο σε συλλογικό επίπεδο με την κατάκτηση του κυπέλλου σε βάρος του αντίστοιχου συγκροτήματος της Άρσεναλ αλλά επέδειξε επιτυχίες και σε ατομικό επίπεδο. 

Πιο συγκεκριμένα στον πίνακα που σας παραθέτουμε παρουσιάζουμε στοιχεία τα οποία αποδεικνύουν έμπρακτα τις επιτυχίες σε ατομικό επίπεδο ποδοσφαιριστών της Ακαδημίας ποδοσφαίρου «Evro Football Pro».

Σκόρερ (Γκολ-Ασίστ-Δοκάρια)
Άντζο Μπάρστι 2
Άρης Γκιόνης 3
Ανδρέας Χασά 1
Διονύσης Στυίλλο 1
Δημήτρης Τουλγαρίδης 3
Leonardo Almeida 1
Ραφαήλ Χοβαρδάς 2
Βαγγέλης Κερθί 3
Μιχάλης Δέλλιος 4
Στέλιος Νότης 1

Η αποστολή της «Evro Football Pro»

Να τονίσουμε ότι στην αποστολή της Ακαδημίας ποδοσφαίρου συμμετείχαν ο team Manager Μανώλης Δέλλιος όπως και άλλα στελέχη της Ακαδημίας, ο υπεύθυνος προπονητής Σάκης Τσιρονίδης και βέβαια 18 συνολικά ποδοσφαιριστές οι οποίοι έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και ξεχώρισαν κατά τη διάρκεια του τουρνουά για την αγωνιστικότητα τους αλλά και για το ήθος που επέδειξαν.

Οι ποδοσφαιριστές αυτοί είναι οι εξής:
Μιχάλης Καραμπιμπέρης, Στέλιος Νότης, Δημήτρης Τουλγαρίδης, Στράτος Μανγλί, Πέτρος Μπίφσα,
Άντι Μπάρτσι, Άντζο Μπάρτσι, Ραφαήλ Χοβαρδάς, Ανδρέας Χασά, Μάριος Μπάρτσι, Πάτροκλος Ταρτάρης, Άρης Γκιόνη, Άγγελος Σουγιολτζής, Άγγελος Τσούτης, Fabio Krasniqi, Διονύσης Τσούτης, Μιχάλης Δέλλιος, Leonardo Almeira.

Τέλος, η Ακαδημία ποδοσφαίρου «Evro Football Pro» θεωρεί υποχρέωση της, να ευχαριστήσει δημόσια το Δήμο Καβάλας και ειδικότερα τον Αντιδήμαρχο Παιδείας και Αθλητισμού Γεώργιο Φιλόσογλου καθώς επίσης και τον Δημοτικό Σύμβουλο Πέτρο Πετρόπουλο για τις σημαντικότατες διευκολύνσεις στην ομάδα μας. Διευκολύνσεις οι οποίες σε μέγιστο βαθμό συμβάλλουν στην πραγματική αναβάθμιση του καβαλιώτικου ποδοσφαίρου».