Μπάμπης Ευσταθιάδης: Περί γηπέδου Πέρνης

Την απορία και την απογοήτευσή του εκφράζει ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Καβάλας για το γκρέμισμα των κτιριακών εγκαταστάσεων στο γήπεδο της Περ...

Την απορία και την απογοήτευσή του εκφράζει ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Καβάλας για το γκρέμισμα των κτιριακών εγκαταστάσεων στο γήπεδο της Περνης.


Αναλυτικά
Το Σάββατο 11-3-2017, πήγα στο γήπεδο της Πέρνης προκειμένου να παρακολουθήσω τον ποδοσφαιρικό αγώνα Κεραυνός Πέρνης - Ναζιανζός Ν. Καρβάλης, για το πρωτάθλημα της Α' τοπικήε κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Καβάλας.

Εισερχόμενος στο γήπεδο, με περίμενε δυστυχώς μια δυσάρεστη έκπληξη, αφού από το γήπεδο έλλειπαν όλες οι κτιριακές εγκαταστάσεις πυ υπήρχαν στην κερκίδα.

Εγκαταστάσεις που με τεράστιο κόπο και προσωπικές θυσίες, κυρίως της οικογένειας Χάρη Κολαρά δημιουργήθηκαν. Ένα πραγματικό στολίδι, με τη σκεπαστή του κερκίδα, τα πλαστικά του καθίσματα και την αίθουσα συνεδριάσεων, σήμερα μόνον θλίψη προκαλεί στον θεατή.

Αστειευόμενος ρώτησα τους παρευρισκόμενους "τι έγινε ρε παιδιά τσουνάμι πέρασε από το γήπεδό σας'';

Η απάντηση που πήρα ήταν σοκαριστική, αφήνοντας με κυριολεκτικά άφωνο, αφού μου ανέφεραν ότι έγινε καταγγελία από τους κατοίκους του χωριού.

Αντί λοιπόν να αντιμετωπίσουν θετικά, ένα τέτοιο δημιούργημα που η ύπαρξη του, μόνον ομορφιά και εξυπηρέτηση θα προσέφερε στην Πέρνη, αυτοί προτίμησαν να το καταγγείλουν και εν συνεχεία να το γκρεμίσουν.

Είναι αδιανόητο στη σημερινήεποχή, την εποχή της οικονομικής κρίσης που ούτε ένα μικρό έργο αθλητικής υποδομής μπορεί να δημιουργηθεί, εμείς αντί να προσπαθήσουμε να το συντηρήσουμε, να το καταστρέφουμε με ελαφρά συνείδηση.

Επίσης θα περίμενα τουλάχιστον από τον ιερέα του χωριού, να σταθεί μπροστάρης στην ανατροπή αυτού του καταστροφικού έργου που κάποιοι χωρίς αναστολές πραγματοποίησαν

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Ε.Π.Σ. ΚΑΒΑΛΑΣ
ΕΥΣΤΑΘΙΑΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

Related

Ποδόσφαιρο 548167327029987465

Δημοσίευση σχολίου

Follow Us


Follow by Email

LIVE

NEWS

VIDEO

Διαβαστε ακομη

Ευρωλίγκα: Το τηλεοπτικό πρόγραμμα των πλέι οφ

Δείτε το τηλεοπτικό πρόγραμμα για τους τρεις πρώτους αγώνες των προημιτελικών της Ευρωλίγκας, με τις ώρες και τις ημέρες των παιχνιδιών κ...

Επέλεξε την ομάδα σου

item