Συμμετοχή της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ στην διεθνή έκθεση SEATRADE CRUISE MED 2016

Στην διεθνή έκθεση Ευρωπαϊκής κρουαζιέρας SEATRADE CRUISE MED 2016 έλαβε μέρος η «Δημωφέλεια» (Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Καβάλ...

Στην διεθνή έκθεση Ευρωπαϊκής κρουαζιέρας SEATRADE CRUISE MED 2016 έλαβε μέρος η «Δημωφέλεια» (Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Καβάλας).

Στην μεγαλύτερη διοργάνωση της Ευρωπαϊκής κρουαζιέρας SEATRADE CRUISE MED 2016 που έγινε στην Τενερίφη 21-23 Σεπτεμβρίου έλαβε μέρος η «Δημωφέλεια» , εκπροσωπούμενη από την Κ. Παλάση της CTM Hellas , κορυφαίας εταιρίας προώθησης στο τομέα της κρουαζιέρας, με την οποία η επιχείρηση έχει υπογράψει συνεργασία.

Κατά την διάρκεια της έκθεσης έγιναν συναντήσεις με τις εταιρείες: Carnival, Celestyal, Costa, Royal Caribbean, Azamara, Celebrity, TUI, Silversea, Viking, Fred Olsen και Voyages of Antiquity.

Όπως διαφάνηκε από τις επαφές αυτές , το ενδιαφέρον για την Καβάλα και τον ευρύτερο προορισμό της είναι υπαρκτό και στρατηγικά ενδιαφέρον λόγω θέσης. Η αναβάθμιση του λιμανιού του Πειραιά μέσω της προσπάθειας που καταβάλει η Cosco ώστε να το καταστήσει το μεγαλύτερο λιμάνι κρουαζιέρας της Μεσογείου μπορεί να αντισταθμίσει το πρόβλημα που δημιουργεί το γεγονός ότι η παρουσία κρουαζιεροπλοίων στο Βόρειο Αιγαίο συναρτάται μέχρι σήμερα με την Τουρκία και την Κωνσταντινούπολη.

Έτσι σύμφωνα με την αναφορά που μας υπέβαλε η εταιρία CTM Hellas θεωρείται ιδιαίτερα σημαντικό η Καβάλα να εντείνει την προσπάθεια της με την κρουαζιέρα και προς τις δύο πλευρές , γιατί πρέπει να διατηρηθεί στο προσκήνιο της περιοχής για το μέλλον, καθότι ο σχεδιασμός νέων δρομολογίων στην ουσία έχει μια διαφορά φάσης με την εκτέλεση τους περίπου μιας διετίας

Επιπλέον στα πλαίσια της εκθέσεως ,συζητήθηκε με τον κ. Κεκρόπουλο εκπρόσωπο του ΟΛΚ, η ιδέα της προέδρου της επιχείρησης να οργανωθεί μια επίσκεψη των κεντρικών πρακτόρων κρουαζιέρας στην Καβάλα προκειμένου να δουν τα ολοκληρωμένα έργα του λιμένα, αλλά και για να ξαναδούν τα αξιοθέατα της πόλης. Σύμφωνα με την εταιρία CTM Hellas , μια καλή περίοδος για την επίσκεψη αυτή είναι οι αρχές Δεκεμβρίου, ενώ δίδεται ιδιαίτερη βαρύτητα στη συμμετοχή όλων των φορέων της πόλης.

Τέλος με αφορμή την συζήτηση που είχε η κα Παλάση με τον κ. Tercek (Αντιπρόεδρο της Royal Caribbean), κατέστη απολύτως σαφές το ότι είναι ιδιαιτέρως σημαντικό στην επόμενη επικοινωνία που θα έχουμε με τις εταιρείες κρουαζιέρας , να υπάρξει πλήρης ενημέρωση για την ένταξη των Φιλίππων στον κατάλογο των μνημείων παγκόσμιας κληρονομιάς της Unesco .

Related

ΝΕΑ 3047614997739182725

Δημοσίευση σχολίου

Follow Us


Follow by Email

LIVE

NEWS

VIDEO

Διαβαστε ακομη

Ευρωλίγκα: Το τηλεοπτικό πρόγραμμα των πλέι οφ

Δείτε το τηλεοπτικό πρόγραμμα για τους τρεις πρώτους αγώνες των προημιτελικών της Ευρωλίγκας, με τις ώρες και τις ημέρες των παιχνιδιών κ...

Επέλεξε την ομάδα σου

item