ΕΛΛΗΝΟΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΠΙΛΕΦΕΛΝΤ: Αφιέρωμα στην Καβάλα

Η Ελληνογερμανική Εταιρεία Μπίλεφελντ ( Deutsch - Griechische Gesellschaft Bielefeld) διοργανώνει εκδήλωση - ομιλία με φωτογραφικό υλικό,...

Η Ελληνογερμανική Εταιρεία Μπίλεφελντ ( Deutsch - Griechische Gesellschaft Bielefeld) διοργανώνει εκδήλωση - ομιλία με φωτογραφικό υλικό, με θέμα :

Η πόλη της Καβάλας - Από τους προϊστορικούς χρόνους έως σήμερα με ομιλητή τον Χρίστο Τσαχπίνη

Θα παρουσιαστεί φωτογραφικό υλικό και από την Θάσο με τουςαρχαιολογικούς τόπους και τα χωριά της, Το Παγγαίο όρος με τα έθιμα των χωριών (πχ. " Τσάνεια ") και το μοναστήρι της Εικοσιφινίσσης - ιερό του Ορφέα, τις πηγές και το σπήλαιο του Αγγίτη ποταμού, τον κάμπο των Φιλίππων, τον αρχαιολογικό χώρο των Φιλίππων με τις παραστάσεις του Θεάτρου, τον αρχαιολογικό χώρο της Λυδίας και το Βαπτιστήριο, την διαδρομή Φίλιπποι -Ζυγός μέσω Αγίας Παρασκευής,την περιοχή Κρυονερίου - Λημνιάς - Βουνοχώρι - Λυκόστομο και το Μονοπάτι της Παλιάς Καβάλας.

Επίσης φωτογραφίες από την Νέα Ηρακλείτσα, Νέα Πέραμο, Ελευθερούπολη, Δάτο, Κρηνίδες, Ζυγός.
Όπως και από Δράμα, Αμφίπολη, Θεσσαλονίκη.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο της πόλης ( Volkshochschule Bielefeld - VHS), στην αίθουσα Murnausaal. Η ομιλία θα γίνει στην γερμανική γλώσσα.
Ημερομηνία εκδήλωσης: Πέμπτη 13 Οκτωβρίου
Έναρξη: 19.00' η ώρα.

https://doryforos-europa.blogspot.gr

Αντιδράσεις: 

Related

TOP NEWS 8560361594368446352

Δημοσίευση σχολίου

Follow Us


LIVE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Follow by Email

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

VIDEO

Διαβαστε ακομη

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: Γενική βαθμολογία Ομάδων (1959-60 ως και 2015-16)

Στον πίνακα, ο πρώτος αριθμός αφορά στις συμμετοχές κάθε ομάδας από την καθιέρωση της Α' Εθνικής, ενώ ο δεύτερος (σημειώνεται σε πε...

item