Α.Ο.ΚΑΒΑΛΑ: Δελτίο τύπου για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κορασίδων

Κάλεσμα στον φίλαθλο κόσμο να παρακολουθήσει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κορασίδων που ξεκινάει αύριο στο Κλειστό της Καλαμίτσας, απευθένει ...

Κάλεσμα στον φίλαθλο κόσμο να παρακολουθήσει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κορασίδων που ξεκινάει αύριο στο Κλειστό της Καλαμίτσας, απευθένει με δελτίο τύπο ο Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ.


Αναλυτικά
Ξεκινάει την Τετάρτη 4/5 η μάχη του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κορασίδων στο Κλειστό της Καλαμίτσας, με 4 αγώνες να διεξάγονται καθημερινά (13:00,15:00,17:30,19:30) ενώ οι κορασίδες του ΑΟΚ αγωνίζονται την Τετάρτη και την Πέμπτη στις 19:30, και την Παρασκευή στις 16:30!

H είσοδος είναι ελεύθερη και καλούμε όλο τον φίλαθλο κόσμο της Καβάλας να παρακολουθήσει την διοργάνωση και να στηρίξει την προσπάθεια των κοριτσιών μας για ακόμα μια διάκριση!

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους χορηγούς και τους ανθρώπους που βοήθησαν ώστε σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα να είναι όλα έτοιμα για την διεξαγωγή της προημιτελικής και ημιτελικής φάσης!

Αναλυτικά το πρόγραμμα είναι διαθέσιμο στο www.aok.gr .

Τέλος, καλωσορίζουμε στην όμορφη πόλη μας και τις 7 ομάδες που θα συμμετέχουν, και τις ευχόμαστε καλή επιτυχία! 
Αντιδράσεις: 

Related

HOT 4877480689569495969

Δημοσίευση σχολίου

Follow Us


LIVE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Follow by Email

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

VIDEO

Διαβαστε ακομη

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: Γενική βαθμολογία Ομάδων (1959-60 ως και 2015-16)

Στον πίνακα, ο πρώτος αριθμός αφορά στις συμμετοχές κάθε ομάδας από την καθιέρωση της Α' Εθνικής, ενώ ο δεύτερος (σημειώνεται σε πε...

item