Ticker

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

ΑΟ Καβάλα: Πήρε τον Νίκο Σαμπανίδη από τον Άρη Αβάτου

Ποδοσφαιριστής της Καβάλας ξανά ο Νίκος Σαμπανίδης, που επιστρέφει στην ομάδα 2 χρόνια μετά το πέρασμά του από τον ΑΟΚ, και το πρωτάθλήμα της τότε Superleague 2.

Με 58 συμμετοχές στην Superleague 2 και 6 γκολ, 3 εκ των οποίων τα πέτυχε με τη φανέλα με το καραβάκι στο στήθος (2021/22) ο Σαμπανίδης ενισχύει ακόμη περισσότερο την επιθετική γραμμή της Καβάλας.

Ο Ξανθιώτης επιθετικός αγωνίζονταν με την φανέλα του Άρη Αβάτου, έχει πετύχει ήδη 10 γκολ και βρίσκεται στην 4η θέση των σκορερ πίσω από τους Γκέκα και Παπαδόπουλο της Καβάλας και Βάσκο του Πανθρακικού.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΟΚ
Ακόμα ένα βαρύ πυροβολικό έρχεται να προστεθεί στο δυναμικό της ποδοσφαιρικής μας ομάδας, η οποία ήδη έχει 45 γκολ στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος. Ο λόγος για τον γνώριμο μας 25χρονο επιθετικό Νίκο Σαμπανίδη που μετρά ήδη 10γκολ με τη φανέλα του Άρη Αβάτου ενώ έχει 58 συμμετοχές στην Superleague 2 και 6 γκολ, 3 εκ των οποίων τα πέτυχε με τη φανέλα με το καραβάκι στο στήθος (2021/22).

Είναι προφανές ότι μαζί με τους Β.Παπαδόπουλο και Κ.Γκέκα, η ομάδα μας θέλει να συνεχίσει και γιατί όχι να βελτιώσει ακόμα περισσότερο τις επιθετικές της αρετές, την ώρα που πετυχαίνει σχεδόν 3 γκολ ανα αγώνα.

Νικόλα καλώς ήρθες, καλή χρονιά με υγεία!