Ticker

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Πάνθηρες Καβάλας: Απέκτησαν την Πετρίνα Κανελλοπούλου

Μέλος του ρόστερ της Καβαλιώτικης ομάδας μπασκετ η Πετρίνα Κανελλοπούλου.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Καλωσόρισες Πετρίνα! Μία ακόμα σημαντική προσθήκη ολοκληρώθηκε για την ομάδα μας καθώς η 18χρονη (γενν. 2004) Πετρίνα Κανελλοπούλου γίνεται μέλος της οικογένειας των Πανθήρων!

Η Πετρίνα αποτέλεσε ένα σημαντικό στέλεχος της ομάδας του Ολυμπιακού Βόλου σε όλα τα αγωνιστικά τμήματα του συλλόγου με αποκορύφωμα τη συμμετοχή της στην Α2 Κατηγορία Γυναικών. Θεωρείται ένα από τα αυθεντικά ταλέντα του Θεσσαλικού Μπάσκετ, μετρώντας πολυάριθμες κλήσεις στα κλιμάκια της ΕΣΚΑΘ αλλά και της Εθνικής Ομάδας Νεανίδων!



Τις προηγούμενς ημέρες προηγήθηκαν
Jovana Petrushevska
Οι Πάνθηρες θα είναι ο δεύτερος σταθμός στην Ελλάδα για την υψηλόσωμη (1.84cm) παίκτρια καθώς πέρυσι ολοκλήρωσε τη χρονιά στην Α1 Εθνική Κατηγορία με τη φανέλα της Δάφνης Αγίου Δημητρίου όπου και κατέγραψε 8 συμμετοχές με 10.1 λεπτά ανά ματς.

Χριστίνα Πενέλη
Γεννημένη το 2004 και με ύψος 1.77cm η Χριστίνα ξεκίνησε τη διαδρομή της στον ΚΑΟ Μελισσίων για να ακολουθήσει για 3 χρόνια ο ΓΣ Αγίας Παρασκευής όπου και αγωνίστηκε στην Α2 Εθνική Κατηγορία

Ηλιοδώρα Παναγιωτίδου
Συνεχίζει για 2η σεζόν στην Α2.
Η 17χρονη guard που αγωνίστηκε πέρυσι για πρώτη φορά στην Α2 Εθνική κατηγορία, "έγραψε" 15 συμμετοχές, έχοντας ενεργό ρόλο στο rotation της ομάδας. Παράλληλα, θα αγωνιστεί και στο αναπτυξιακό πρωτάθλημα των Νεάνιδων της Ε.ΚΑ.Σ.Α.ΜΑ.Θ.

Μαρία Μαμαλίγκατζη
Η 22χρονη PG προέρχεται από μία μακροχρόνια συνεργασία με την ομάδα της Ασπίδας Ξάνθης, έχοντας αγωνιστεί σε όλα τα προαγωνιστικά και αγωνιστικά τμήματα της και σημειώνοντας πολλές διακρίσεις σε ομαδικό και ατομικό επίπεδο! Αγωνιστικά, διακρίνεται για την εκτελεστική και δημιουργική της ικανότητα και σε συνδυασμό με την ήδη σημαντική εμπειρία της στην Α2 αναμένεται να αποτελέσει ένα ακόμα χρήσιμο "εργαλείο" στα χέρια του Coach Αστεριάδη.