Ticker

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Πανσερραϊκός: Ανακοίνωσε την μεταγραφή του Νίκου Ζιαμπάρη και την ανανέωση του Αλέξανδρου Ζέρη



Μπορεί να μην έχει ολοκληρώσει τις υποχρε΄ωσεις του για το πρωτάθλημα της Football League 2020-21, ο Πανσερραϊκός ξεκίνησε ήδη τις κινήσεις του και τον προγραμματισμό για την επόμενη σεζόν με το βλέμμα στην Superleague 2.

Έτσι οι Σερραίοι ανακοίνωσαν την μεταγραφή του Νίκου Ζιαμπάρη:
Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός ανακοινώνει την απόκτηση του Νίκου Ζιαμπάρη. Ο Σερραίος ποδοσφαιριστής, συμφώνησε με την ομάδα μας, μέχρι το 2022.

Μίνι βιογραφικό:
Ο Νίκος Ζιαμπάρης είναι γεννημένος στις 18/2/1991 και αγωνίζεται στην θέση του κεντρικού αμυντικού. Ο δυναμικός στόπερ, κατάγεται απο τις Σέρρες και πραγματοποίησε το επαγγελματικό του ντεμπούτο στην Football League 2, με τον Μέγα Αλέξανδρο Ηράκλειας.

Η εξέλιξη του ήταν ανοδική και αγωνίστηκε στις ομάδες της Κέρκυρας και του ΟΦΗ για την Super league, καθώς και στις ομάδες της Καβάλας, του Φωστήρα και των Χανίων για την Football league.

Την σεζόν 2017-18 είχε ένα σύντομο πέρασμα απο τον Ολυμπιακό Λευκωσίας στην Κύπρο, ενώ έχει κάνει σπουδαία καριέρα στον Ηρακλή, με 83 συμμετοχές και 3 γκολ σε τρεις διοργανώσεις.


και την ανανέωση του Αλέξανδρου Ζέρη
Ο 27χρονος αμυντικός υπέγραψε συμβόλαιο έως το 2022 με την ομάδα των Σερρών.

Η σχετική ανακοίνωση των “λιονταριών”: “Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Αλέξανδρο Ζέρη. Το νέο συμβόλαιο του 27χρονου αμυντικού θα ολοκληρωθεί το καλοκαίρι του 2022.

Ο Βολιώτης full back του Πανσερραϊκού, θα συνεχίσει για τρίτη χρονιά με την φανέλα του Λέοντα της Αμφίπολης στο στήθος. Γεννημένος τον Φεβρουάριο του 1994, ο ταχύς ποδοσφαιριστής, που σπάνια απουσιάζει απο την 11αδα της ομάδας μας, μετρά δυο συνεχόμενες ανόδους με τον Πανσερραϊκό μας και προχωρά ολοταχώς για την τρίτη και πιο σημαντική!”.