Ticker

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ: Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ το Σάββατο 22/5/21 στις 21:00

Η ΕΠΟ με επίσημη ανακοίνωσή της επιβεβαίωσε πως ο φετινός τελικός του κυπέλλου Ελλάδας θα γίνει με τους υφιστάμενους υγειονομικούς περιορισμούς.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ αναφέρει:
Συνεδρίασε σήμερα η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, τα μέλη της οποίας ενημερώθηκαν για τις πτυχές οργάνωσης του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ το Σάββατο 22 Μαΐου 2021 και ώρα 21:00 στο ΟΑΚΑ.

Εκ μέρους της Ομοσπονδίας και κατ’ επέκταση της ποδοσφαιρικής οικογένειας, τα μέλη της Ε.Ε. εξέφρασαν τον απόλυτο σεβασμό τους στους υφιστάμενους υγειονομικούς περιορισμούς, βάσει των οποίων θα διεξαχθεί ο τελικός Κυπέλλου Ελλάδας. Άπαντες, πάντως, επανέλαβαν την άποψη που είχε εκφραστεί και προ ολίγων ημερών, δηλαδή την επιτακτική ανάγκη επιστροφής του ποδοσφαίρου στην κανονικότητα, η οποία σηματοδοτείται πρωτίστως από την προσέλευση των φιλάθλων στα γήπεδα.

Σε μαγνητοσκόπηση από τη συχνότητα της ΕΡΤ3 θα μεταδοθεί ο μεγάλος τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ, ο οποίος θα διεξαχθεί το Σάββατο, 22 Μαΐου, με ώρα έναρξης στις 21.00, όπως ενημέρωσε η δημόσια τηλεόραση.

Σύμφωνα με το σχετικό δελτίο Τύπου με τίτλο «Ο Τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας παίζει στην ΕΡΤ3», το παιχνίδι θα μεταδοθεί σε μαγνητοσκόπηση στις 23.00, αμέσως μετά τη λήξη της κανονικής διάρκειας του αγώνα, σε περιγραφή του Γιώργου Χαϊκάλη και του Τάσου Σταμπουλή.