Ticker

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Kavala Night City Run 22/9/2018

 To Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου για 5η συνεχόμενη χρονιά  Kavala Night City Run. Ενας ιδιαίτερος αγώνας δρόμου, για τα τοπικά αθλητικά δρώμενα, καθώς οι δρομείς δεν θα  τρέξουν υπό το φως του ήλιου αλλά...το βράδυ, και θα διανύσουν μια διαδρομή μέσα στη νυχτερινή Καβάλα! Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος ο αγώνας διοργανώνεται από τη Λέσχη Φιλάθλων Καβάλας - με τη στήριξη του δήμου Καβάλας και της Δημωφέλεια. 
Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 20:30 το βράδυ (για όσους έχουν επιλέξει τη διαδρομή των 10 χιλιομέτρων) και στις 20:40 το βράδυ (για όσους έχουν επιλέξει τα 5 χιλιόμετρα). Οι αγωνιζόμενοι θα κινηθούν μέσα στους δρόμους της Καβάλας, ξεκινώντας από την κεντρική πλατεία της πόλης, φτάνοντας ως το 6ο Λύκειο (στα 5 χλμ.) ή στην Καλαμίτσα (στα 10 χλμ.), θα περάσουν μέσα από το Πάρκο Φαλήρου και την παραλιακή λεωφόρο, θα ανέβουν τη χερσόνησο της Παναγίας ως το κτήριο της Παλιάς Μουσικής και, μέσα από τα σοκάκια της Παναγίας, θα επιστρέψουν στην αφετηρία τους.
 Τα έσοδα της διοργάνωσης θα διατεθούν υπέρ των παιδιών με νεοπλασματικές ασθένειες, στη μνήμη του παλαιού μέλους της ΛΦΚ  Βασίλη Χατζηραφαηλίδη.