Ticker

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

2ο Φεστιβάλ Παιχνιδιού στην Καβάλα

Το 2ο Φεστιβάλ Παιχνιδιού αγκαλιάζει τα παιδιά της περιοχής μας την Πέμπτη 17 και την Παρασκευή 18 Μαΐου, ολοκληρώνοντας μια ακόμα χρονιά δημιουργίας και ευρηματικότητας, που στόχο έχει να κάνει τη μάθηση ένα απολαυστικό παιχνίδι.


Έχουμε τη χαρά να δούμε τους μαθητές μας να εμπλέκονται σε σύνθετες και απαιτητικές μαθησιακές διαδικασίες και να δημιουργούν παιχνίδια καλλιεργώντας την κρίση και τη φαντασία τους. Έχουμε τη χαρά να συνεργαστούμε πολλοί εκπαιδευτικοί διαφορετικών ειδικοτήτων δημιουργώντας, κρίνοντας και απορρίπτοντας πολλές φορές τις δικές μας προσπάθειες με ένα μοναδικό όνειρο να κάνουμε τη σχολική πραγματικότητα περισσότερο ελκυστική για τους μαθητές μας και εμάς.

Το Φεστιβάλ Παιχνιδιού είναι το επιστέγασμα αυτής της προσπάθειας και όλα είναι έτοιμα να υποδεχτούν αυτούς που δεν ξεχνούν την ουσία της παιδικής ηλικίας, την ουσία του παιχνιδιού.

Στο Πάρκο Φαλήρου, στους χώρους της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας και στο Αρχαιολογικό Μουσείο ξεπροβάλλουν ζουζούνια και χαμαιλέοντες, πριγκίπισσες και πειρατές, παραμύθια και σκιές, μουσειακά εκθέματα και κούκλες, ρομποτική τεχνολογία και περιβάλλον, συναισθήματα και άνθρωποι διαφορετικοί και ταξιδεύουν με τις υπέροχες μουσικές του Απόστολου Ρίζου και της παρέας του. Από κοντά μουσικοί και τραγουδιστές της πόλης.

Η οργανωτική επιτροπή εκ μέρους των συνδιοργανωτών (Διευθύνσεις ΠΕ &ΔΕ Καβάλας, Σύλλογος Εκπαιδευτικών ΠΕ Καβάλας και Δήμος Καβάλας) σας προσκαλούν σε συνέντευξη τύπου την Τετάρτη 16 Μαΐου 2018 στις 12:00 στην αίθουσα της Δημοτικής Βιβλιοθήκη (Βασίλης Βασιλικός), όπου θα παρουσιαστεί αναλυτικά το πρόγραμμα των δράσεων και οι φορείς που συμμετέχουν.