Ticker

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Ελληνική Ομάδα Διάσωσης: Συγκέντρωση τροφίμων

Η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «Άγιος Αθανάσιος ο Αθωνίτης», όπως κάθε χρόνο, απεφάσισε και εφέτος με ανακοίνωση της, την υλοποίηση δράσης για την συγκέντρωση και εν συνεχεία διανομή δεμάτων με τρόφιμα σε άπορες οικογένειες του Ν. Καβάλας.


Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης (Παράρτημα Ν. Καβάλας) ανταποκρινομένη στο κάλεσμα μας, το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2017, προέβη στην συλλογή τροφίμων πού προσέφεραν σε αυτήν οι πολίτες έξω από τα καταστήματα LIDL όλου του Νομού Καβάλας. Όλοι με πολλή αγάπη ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Ε.Ο.Δ. Καβάλας. Έτσι συνέλεξαν 845 κιλά τρόφιμα, τα οποία παρεδόθησαν στην Εταιρεία μας, με την παρουσία της Διοικούσας Επιτροπής.

Μέχρι και την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017 θα συγκεντρώνονται τρόφιμα για τον παραπάνω σκοπό και όποιοι ενδιαφέρονται (επιχειρήσεις, εταιρείες και πολίτες) μπορούν να μας βοηθήσουν στα γραφεία της Εταιρείας μας (Μ.Μερκούρη 90, Παληό Καβάλας και ώρες 9:00π.μ. – 4:00μ.μ).

Ευχαριστούμε όλους που ανταποκρίνονται κάθε φορά στο κάλεσμα της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης (Παράρτημα Ν. Καβάλας) και συνδράμουν σημαντικά σε αυτή την Κοινωνική Δράση μας.