Ticker

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

ΑΕ Διδυμοτείχου: Ανακοίνωση κατά του διαιτητή

Ανακοίνωση καταγγελία με αφορμή την διαιτησία του Δρακίδη της ΕΠΣ Θράκης στο παιχνίδι με τον Άρη Αβάτου για τον 1ο όμιλο της Γ' Εθνικής. Δεν είναι όλα τόσο αθώα στην κατηγορία μας αναφέρει χαρακτηριστικά.


Αναλυτικά η ανακοίνωση
Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της υπομονής μας ήταν η προχθεσινή και πλέον, ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να μιλήσουμε και να πούμε κάποιες αλήθειες.

Η ανοχή, η υπομονή και η πίστη μας πως όλα είναι τυχαία και όχι ότι έγιναν με δόλο, εξαντλήθηκε.

Για αυτό και κάνουμε ξεκάθαρο με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο πως δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να υπονομεύσει την προσπάθεια που οργανωμένα και μεθοδευμένα γίνεται τόσα χρόνια στην ομάδα μας και θα προβούμε σε οποιαδήποτε κίνηση χρειαστεί για την προστασία μας από παρόμοια φαινόμενα,τώρα που πέσανε οι μάσκες και μας γίνεται ξεκαθαρα σαφές πως κάποιοι ενοχλούνται με την παρουσία της Α.Ε.Δ στις εθνικές κατηγορίες,ξεκαθαρίζουμε πως κανένας δεν μπορεί να σταματήσει και να μειώσει την λαχταρά μιας ολόκληρης πόλης για ποδόσφαιρο, για διάκριση, για επιτυχία.

Η μοναδική ομάδα από την πιο ακριτική περιοχή της χώρας μας που με χίλια βάσανα από πολλές πλευρές στέκεται με αξιοπρέπεια στην Γ εθνική κατηγορία .

Διαιτησίες σαν την προχθεσινή του Κου Δρακιδη, που μετά τον αγώνα με τον Ξηροποταμο επανήλθε δριμύτερος στον προχθεσινό αγώνα με το Άβατο να ολοκληρώσει το έργο του, που μάλλον είχε αφήσει ημιτελές, αποτελούν ντροπή για το ελληνικό ποδόσφαιρο και μας βάζουν δυστυχώς σε σκέψεις πονηρές πως, ίσως, δεν είναι όλα τόσο αθώα στην κατηγορία μας .

Καλούμε οποιαδήποτε ποδοσφαιρική αρχή να πάρει τα μετρά της, ώστε να εκλείψουν διαιτησίες τύπου Δρακίδη, τυχάρπαστων τυχοδιωκτών που προσπαθούν να κτίσουν καριέρες εις βάρος ομάδων και ανθρώπων που το μοναδικό που κάνουν είναι να προσπαθούν για το καλό και την ανάδειξη του τόπου τους.

Ο κόμπος έφτασε στο χτένι. Ως εδώ και μην παρέκει .
Με εκτίμηση
Δ.Σ Α.Ε.Διδυμοτείχου