Ticker

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Αετός Ορφανού - ΑΕ Διδυμοτείχου 1-0 Με όπλο την έδρα

Μια ακόμη σπουδαία νίκη για τον Αετό Ορφανού που αφήνει πίσω του το τελευταίο μισό της βαθμολογίας και κλείνει θετικά την χρονιά.
Το γκολ ο Φ. Τσαπέγια από το πρώτο ημίχρονο για τον Αετό.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με την ομάδα του Διδυμότειχου να  έχει την πρώτη ευκαιρία με τον Τζανετάκο με κεφαλιά να στέλνει την μπάλα στο δοκάρι μετά από κόρνερ.

Η ομάδα του Ορφανίου άνοιξε το σκορ στο 39' με τον Φ. Τσαπέγια και κράτησε το υπέρ της 1-0 έως και το τέλος παίρνοντας την 4η νίκη στην Γ' Εθνική (3 εντός). Έτσι ανέβηκε στην 5η θέση της βαθμολογίας για πρώτη φορά.

Σημαντική νίκη από όλες τις απόψεις. Ο Αετός εκμεταλλεύτηκε την έδρα του και πήρε τη νίκη απέναντι σε μια ομάδα του ίδιου βεληνεκούς με τον ίδιο στόχο την παραμονή. Βαθμολογικά το έχουμε ξαναγράψει. Οι αποστάσεις είναι μικρές στην κατηγορία και μια νίκη ή μια ήττα μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα. Στην περίπτωση του Αετού έχουμε 2 συνεχόμενες νίκες στην έδρα του να τον οδηγούν στην 5η θέση της βαθμολογίας.

Όπως και να 'χει η χρονιά κλείνει με νίκη και στον Αετό Ορφανού έχουν κάθε λόγο να αισιοδοξούν για τη συνέχεια.

Στην πρώτη παρουσία του στην Γ' Εθνική  δείχνει ικανός να αντεπεξέλθει και να παραμείνει στην κατηγορία που είναι και ο μεγάλος στόχος.


Αετός Ορφανού - ΑΕ Διδυμοτείχου 1-0
Διαιτητής: Γεωργιτσόπουλος (Δράμας), Βοηθοί: Χασιώτης, Ραφικάλης (Δράμας)

ΓΚΟΛ
Φ. Τσαπέγια 39' 1-0

Αετός Ορφανού  (Δημήτρης Σίτσας): : Τοπαλίδης, Παυλίδης, Κάπατζης, Κωνσταντινίδης, Μαυρομάτης, Καραγιαννίδης, Ελέζη, Φ. Τσαπέγια , Τσαμπέγια Γ, Αποστολίδης, Σαβατιανός.

ΑΕ Διδυμοτείχου : Συριτούδης, Θάνος, Καζάλα, Κουρδάκης, Τζανετάκος, Πετρόπουλος, Εμρέ, Αβογιάν, Πατιαλιάκας, Γιαννόπουλος, Νικολαΐδης

Σε λίγο περισσότερα