Ticker

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ: Κανένα ενδιαφέρον για την ποδοσφαιρική ομάδα

Ο ερασιτέχνης θα τρέξει την ποδοσφαιρική ομάδα του ΑΟΚ για την επόμενη σεζόν καθώς κανένα ενδιαφέρον δεν εκδηλώθηκε στην ανοιχτή πρόσκληση για την ανάληψη της διοίκησης της ομάδας.


Αναλυτικά το δελτίο τύπου του ΑΟΚ

Κατόπιν και της παρέλευσης της προθεσμίας κατάθεσης επίσημης πρότασης, ενημερώνουμε πως δεν υπήρξε κανένα ενδιαφέρον για την ανάληψη της διοίκησης της ποδοσφαιρικής μας ομάδας. Πλέον, η απόφαση του ΔΣ του ΑΟΚ είναι πως θα συσταθεί μια διοικούσα επιτροπή που θα απαρτίζεται κυρίως από μέλη του συμβουλίου μας ενώ είμαστε ανοικτοί σε οποιονδήποτε θα θέλει να συνδράμει με μεράκι και ανιδιοτέλεια, για το καλό της αγαπημένης μας ομάδας.

Ο Αθλητικός Όμιλος ΚΑΒΑΛΑ είναι η ομάδα της πόλης μας, φέρει το όνομα αυτής και χρειάζεται την στήριξη όλων των φιλάθλων, των δημοσίων φορέων και των επιχειρήσεων ώστε να συνεχίσει να υπάρχει και να αισιοδοξεί για το μέλλον, γιατί σε διαφορετική περίπτωση δεν έχει κανένα νόημα τόσο η προσπάθεια μας όσο και το να αναπολούμε με θαυμασμό το παρελθόν της.

Σύντομα θα αρχίσει ο αγωνιστικός σχεδιασμός για τη νέα περίοδο και θα είμαστε σε θέση να παρουσιάσουμε πολλά περισσότερα. Με σεβασμό στο καραβάκι μας και τον φίλαθλο κόσμο του,

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ Α.Ο.ΚΑΒΑΛΑ