Ticker

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Η φρεγάτα του Πολεμικού Ναυτικού «Σαλαμίς» στο λιμάνι της Καβάλας

Στο λιμάνι της Καβάλας θα καταπλεύσει την Πέμπτη 1 Ιουνίου στις 8 το πρωί η φρεγάτα του Πολεμικού Ναυτικού «Σαλαμίς» , με σκοπό να συμμετάσχει στις εορταστικές εκδηλώσεις του Πολεμικού Ναυτικού υπό τον τίτλο «Μέγα το της Θαλάσσης Κράτος».


Αναλυτικά το δελτίο τύπου
Η φρεγάτα του Πολεμικού Ναυτικού «Σαλαμίς» θα καταπλεύσει στο λιμάνι της Καβάλας

Το πολεμικό σκάφος θα είναι επισκέψιμο για το κοινό

Την Πέμπτη 1 Ιουνίου στις 08.00 το πρωί θα καταπλεύσει στον επιβατικό λιμένα Καβάλας «Απόστολος Παύλος» η φρεγάτα του Πολεμικού Ναυτικού «Σαλαμίς» στο πλαίσιο της άσκησης «Καταιγίς 2017», με σκοπό να συμμετάσχει στις εορταστικές εκδηλώσεις του Πολεμικού Ναυτικού υπό τον τίτλο «Μέγα το της Θαλάσσης Κράτος».

Στις 10.00 το πρωί της ίδιας μέρας, στην προτομή του ναυάρχου Κωνσταντίνου Κανάρη (παραλιακή λεωφόρο Εθνικής Αντιστάσεως), θα τελεστή επιμνημόσυνη δέση στη μνήμη των πεσόντων στους ναυτικούς αγώνες του Έθνους και θα γίνει κατάθεση στεφάνου από τον Υπαρχηγό του Πολεμικού Ναυτικού, Υποναύαρχο Ιωάννη Παξιβανάκη και τους εκπροσώπους των τοπικών αρχών.

Η φρεγάτα «Σαλαμίς» θα παραμείνει στο λιμάνι ολόκληρη την ημέρα της Πέμπτης (θα αποπλεύσει στις 20.00 το βράδυ) και το πολεμικό σκάφος θα είναι επισκέψιμο για το κοινό κατά τις ώρες από τις 12.00 το μεσημέρι μέχρι και τις 19.00 το απόγευμα, όπου το κοινό μπορεί να ξεναγηθεί από στα στελέχη του πλοίου.