Ticker

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Θερμή υποδοχή για τα ξύλινα ποδήλατα της Cocomat!

Θερμή υποδοχή για τα ξύλινα ποδήλατα της Cocomat που έφτασαν στην Καβάλα μετά από το ταξίδι 1.400 χλμ. τις προηγούμενες 16 ημέρες!
Αναλυτικά
Γέμισε η πόλη χαμόγελα!

Στο χώρο μπροστά από την επιχείρηση "Το Έπιπλο - Εμμανουηλίδης" (επίσημου αντιπροσώπου της Cocomat για τους νομούς Δράμας και Καβάλας) γύρω στις 7 το απόγευμα της Πέμπτης 16 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε η υποδοχή των ποδηλατών που ταξίδεψαν από τις 06:00 το πρωί, με όχημα το ξύλινο ποδήλατο, από τη Θεσσαλονίκη μέχρι την Καβάλα διανύοντας συνολικά 170 χλμ. Αυτό βέβαια δεν εμπόδισε τον Paul Ευμορφίδη (ιδιοκτήτη της Cocomat) να κάνει πράξη το αισιόδοξο μήνυμα της δράσης "Natural all the way" και να "βολτάρει" πραγματικά σχεδόν όλο το κέντρο της Καβάλας παρέα με τους παρευρισκόμενους.

Την παράσταση έκλεψαν βεβαίως τα ίδια τα ποδήλατα καθώς ο μοναδικός σχεδιασμός τους πραγματικά εξέπλητε τους περαστικούς που δεν σταματούσαν να τραβούν φωτογραφίες και βίντεο. Πάντως όλοι είχαν τη δυνατότητα να κάνουν μια βόλτα με τα πρωτοποριακά αυτά ποδήλατα που είναι εξ' ολοκλήρου ελληνικού σχεδιασμού και κατασκευής! Οι καβαλιώτες πραγματικά στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων και πρόσφεραν στην δράση την υποδοχή που πραγματικά της άξιζε. Μετά τις 10 το βράδυ ολοκληρώθηκε η εκδήλωση που πλαισιώθηκε από μουσική και πλούσιο μπουφέ με τους παρευρισκόμενους να ανανεώνουν το ραντεβού τους για την επόμενη χρονιά.

Λίγα λόγια για την δράση "Natural all the way"!

«9.000 χιλιόμετρα σε 100 ημέρες… με μοναδικό όχημα το χειροποίητο ξύλινο ποδήλατο κατασκευασμένο εξολοκλήρου στην Ελλάδα και με κύριο μήνυμα την «αισιοδοξία» για τις νέες γενιές και το μέλλον.»

Η πρωτοποριακή αυτή δράση της ελληνικής εταιρείας κατασκευής στρωμάτων Cocomat προβλέπει το ταξίδι σχεδόν σε όλη την Ελλάδα από τις αρχές Ιουνίου μέχρι και τα μέσα του προσεχούς Σεπτεμβρίου με το «μοναδικό» και 100% ελληνικής κατασκευής ξύλινο ποδήλατο της Cocomat. Καθημερινά λοιπόν, οι συμμετέχοντες στη δράση, ποδηλατούν για 60 έως 170 χιλιόμετρα επισκεπτόμενοι πόλη-πόλη την Ελλάδα με σκοπό την ανάδειξη του αισιόδοξου μηνύματος που πρεσβεύουν.

Ήδη από την πρώτη του Ιούνη με αφετηρία την Αθήνα έχουν διασχίσει πάνω από 1.400 χιλιόμετρα περνώντας από τη Χαλκίδα, τη Λειβαδιά, το Βόλο, τα νησιά των Βόρειων Σποράδων, τη Λάρισα, την Καρδίτσα, τα Τρίκαλα, τη Θεσσαλονίκη, την Καβάλα και σήμερα τη Θάσο.