Ticker

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τραμπολίνο - Αποτελέσματα αθλητών του Παλμού

Με μετάλλια και εμπειρίες επέστρεψαν από το Λαύριο οι αθλήτριες και οι αθλητές του Παλμού που συμμετείχαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τραμπολίνο.


Αναλυτικά
Χρυσό στο ομαδικό των κορασίδων στο Τραμπολίνο οι αθλήτριες του Παλμού στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα, 2ος ο Νώλης στους παίδες.

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τραμπολίνο που διεξήχθη στο Λαύριο στις 23-24/4/2016 έλαβαν μέρος οι τρεις αθλήτριες του Παλμού στην κατηγορία των κορασίδων Αργύρη Ευρυδίκη, Αμπατζοπούλου Κων/να, Αποστολίδου Ευδοκία όπου κατέλαβαν την 1η θέση στο Ομαδικό του Τραμπολίνο και την 3η στο Ομαδικό του Διπλού μίνι Τραμπολίνο.

Στο Ατομικό του Τραμπολίνο, τόσο η Αργύρη Ευρυδίκη όσο και η Αμπατζοπούλου Κων/να, μετά από μία πολύ καλή εμφάνιση που έκαναν στους προκριματικούς του Σαββάτου, προκρίθηκαν με την 2η και 3η καλλίτερη βαθμολογία αντίστοιχα.

Στους τελικούς της Κυριακής η Αργύρη κατέλαβε την 3η θέση στο Διπλό μίνι Τραμπολίνο και την 4η στο Τραμπολίνο, η Αμπατζοπούλου την 7η θέση και στα δύο αγωνίσματα και η Αποστολίδου την 15η και 16η. Στην κατηγορία παίδων αγωνίστηκε ο Νώλης Δημήτρης που προκρίθηκε 1ος στους προκριματικούς του Σαββάτου τελικά όμως κατέλαβε την 2η θέση στο Τραμπολίνο και στο Διπλό μίνι Τραμπολίνο.

Να σημειώσουμε ότι η Αργύρη, η Αμπατζοπούλου και ο Νώλης έχουν κερδίσει το εισιτήριο της πρόκρισης για το Κύπελλο της κατηγορίας τους που θα γίνει στις 26-27 Νοεμβρίου.

Ο προπονητής του Α.Ο. Παλμός
Δημήτρης Τσακαλίδης