Ticker

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Δεν πήρε άδεια για την επόμενη σεζόν ο Ηρακλής!

Ανακοινώθηκε το απόγευμα από τη Δευτεροβάθμια Επιτροπή της Ομοσπονδίας η απόφαση, η οποία δεν ήταν θετική για τους κυανόλευκους


Οριστική είναι η απόφαση περί μη αδειοδότησης του Ηρακλή, σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν πριν από λίγο από την Ομοσπονδία.

Η ανακοίνωση:
«Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Δευτεροβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας με την υπ’ αριθμ. 2/04-05-2016 απόφασή του δέχεται τυπικά την έφεση της Αθλητικής Ένωσης Ποντίων-Ηρακλής 1908 και απορρίπτει αυτήν κατ’ ουσίαν».

Ο Ηρακλής έχει δικαίωμα και για... τρίτη προσπάθεια (Διαιτητικό Δικαστήριο), αλλά οι πιθανότητες δεν είναι πολλές. Εφόσον ισχύσει η συγκεκριμένη απόφαση, πρακτικά για τον Ηρακλή σημαίνει ότι την επόμενη σεζόν έχει δικαίωμα για δύο ανανεώσεις και μία μεταγραφή άνω των 23 ετών.


ΝΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 18:23

Με αφορμή το «όχι» από τη Δευτεροβάθια Επιτροπή της ΕΠΟ, ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ηρακλής, Σπύρος Παπαθανασάκης προχώρησε σε δήλωση στο επίσημο σάιτ των «κυανολεύκων».

«Είμαι πολύ απογοητευμένος με το αποτέλεσμα. Κατανοώ τους φόβους των οπαδών μας και γνωρίζω ποιά είναι η σημασία του να μην χορηγείται η άδεια στην ομάδα μας. Ξέρω, ότι έχοντας λάβει την άδεια, αυτό σου προσφέρει ηρεμία και άνεση κινήσεων και γι’ αυτό το λόγο είμαι πραγματικά λυπημένος.

Ωστόσο, δεν ανησυχώ για το μέλλον της ομάδας και την ικανότητά της να πετύχει και είμαι βέβαιος ότι το παρελθόν, με όσα αρνητικά είχε, δεν πρόκειται να επαναληφθεί» και συνέχισε λέγοντας: «Αυτή η χρονιά ήταν δύσκολη, ήταν μία χρονιά που είχαμε ως βασικό στόχο τη σταθεροποίηση στην κορυφαία κατηγορία, αλλά και να διαχειριστούμε τα βάρη που κληρονομήσαμε από το παρελθόν.

Πιστεύω ότι θα κατορθώσουμε να έχουμε τη νέα σεζόν έναν ΗΡΑΚΛΗ καθαρό και ελεύθερο από χρέη και θα χτίσουμε μία ομάδα που θα έχει ένα πολύ ισχυρό και στέρεο μέλλον».

metrosport.gr