Ticker

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Χριστουγεννιάτικο Bazaar του Σωματείου Φίλοι Παιδόπολης Άγιος Γεώργιος Καβάλας (photos)

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 19/12/2015 το Χριστουγεννιάτικο Bazaar του Σωματείου Φίλοι Παιδόπολης Άγιος Γεώργιος Καβάλας.

Το σωματείο φίλοι παιδόπολης εξέδωσε την παρακάτω ευχαριστήρια ανακοίνωση

Στο Χριστουγεννιάτικο Bazaar του Σωματείου Φίλοι Παιδόπολης Άγιος Γεώργιος Καβάλας (Κυριακή 19/12/2015) προσφέρθηκαν μοναδικές δημιουργίες των παιδιών, των φίλων, των εθελοντών, του προσωπικού και των μελών του Σωματείου.

Η επιτυχία που είχε, οφείλεται στην επισκεψιμότητα και προτίμηση των συνανθρώπων μας που ακόμη μια φορά εξέφρασαν έμπρακτα την Αγάπη τους στα παιδιά που φιλοξενούνται στο Παράρτημα Προστασίας Παιδιού Καβάλας. Aπό καρδιάς σας ευχαριστούμε!

Έτσι με την αγάπη σας, μας δώσατε την δυνατότητα να προσφέρουμε καλύτερες Εορταστικές μέρες στα παιδιά που φιλοξενούνται στο Παράρτημα Προστασίας Παιδιού Καβάλας (στην πρώην Παιδόπολη «Άγιος Γεώργιος» Καβάλας).

Σ΄ όλες τις Καβαλιώτισσες και τους Καβαλιώτες ευχόμαστε καλές Γιορτές, καλή υγεία, εσωτερική ειρήνη ώστε όλοι μας με ψυχική δύναμη να συμμεριζόμαστε τους συνανθρώπους μας, δείχνοντας έμπρακτα την αγάπη μας.

Περισσότερες πληροφορίες για το Σωματείο Φίλοι Παιδόπολης «Άγιος Γεώργιος» Καβάλας, στο τηλ. 6947184264 Παναγιώτης Αγαπητός, 6944216083 Μαίρη Κωσταράκη, στο face book: «Φίλοι Παιδόπολης» και στην Ιστοσελίδα: www.filoipaidopoli.weebly.com .

Ο Πρόεδρος Παναγιώτης Αγαπητός - Η Γενική Γραμματέας Μαίρη Κωσταράκη