Ticker

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Ε.Σ.Α.μεΑ.: Συναντήσεις με Πρωθυπουργό και ΠτΔ την 3η Δεκέμβρη Εθνική Ημέρα ΑμεΑ



Οριστικοποιήθηκαν οι συναντήσεις με τον πρωθυπουργό και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας που θα έχει η Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία (Ε.Σ.Α.μεΑ.) την Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου, Εθνική και Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία. Το ραντεβού με τον κ. Τσίπρα ορίστηκε για τις 11 το πρωί, ενώ με τον κ. Παυλόπουλο στη 1.30 το μεσημέρι. Η συνάντηση με τον κ. Τσίπρα είχε αποφασιστεί μετά το μεγαλειώδες πανελλαδικό συλλαλητήριο της Ε.Σ.Α.μεΑ. και των φορέων μελών της στις 4 Νοεμβρίου στην Αθήνα.


Επιδίωξη της Ε.Σ.Α.μεΑ. είναι οι συναντήσεις να είναι ουσιαστικές και όχι συμβολικές. Η 3η Δεκέμβρη είναι ημέρα αγώνα, διεκδίκησης και κοινωνικής διαμαρτυρίας. Για το 2015, ο ΟΗΕ αφιερώνει την 3η Δεκέμβρη στην Ένταξη: «Inclusion matters: access and empowerment for people of all abilities» (#IDPD2015 #empowerment).

Στον παρακάτω σύνδεσμο είναι η Διακήρυξη της Ε.Σ.Α.μεΑ. για την 3η Δεκέμβρη 2015

Η Ε.Σ.Α.μεΑ. προωθεί το μήνυμα της 3ης Δεκέμβρη με καμπάνια μέσω ραδιοφώνου και ίντερνετ, καθώς και στα social media: https://www.facebook.com/ESAmeAgr  και https://twitter.com/ESAMEAgr

Στις 12 το μεσημέρι ο πρόεδρος της Ε.Σ.Α.μεΑ. Ιωάννης Βαρδακαστάνης θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου έξω από το Μέγαρο Μαξίμου.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον Πρόεδρο της Ε.Σ.Α.μεΑ. κ. Ι. Βαρδακαστάνη στο κινητό τηλέφωνο 6937157193.

Τώρα μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις εξελίξεις στο χώρο της Αναπηρίας στη νέα ιστοσελίδα της Ε.Σ.Α.μεΑ. www.esaea.gr και www.esamea.gr .