Ticker

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Νέες Ευρωπαϊκές διακρίσεις για του αθλητές του ΑΣ ΤΑΕ ΚΒΟΝΤΟ Καβάλας

Στις 31 Οκτωβρίου διεξήχθησαν με απόλυτη επιτυχία οι αγώνες για το “3rd Sofia Cup 2015. Η Ένωση ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Βορείου Ελλάδος (ΕΤΑΒΕ) κατέκτησε την πρώτη θέση στη γενική κατάταξη των αγώνων.
Οι αθλητές του ΑΣ ΤΑΕ ΚΒΟΝΤΟ Καβάλας, Πασχάλης Ιωάννου και Μαρια Τριανταφύλλιδου, συμμετείχαν με την ιδιότητα του «επίλεκτου αθλητή» ως μέλη της ομάδας της ΕΤΑΒΕ.
Ο Πασχάλης Ιωάννου κατέκτησε την 3η θέση καθώς ο μικρός τραυματισμός του κατά τη διάρκεια του αγώνα του στέρησε τη συμμετοχή του στον τελικό.
Η Μαρία Τριανταφυλλιδου κατέκτησε επίσης την 3η θέση. Στο σημείο αυτό θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Μαρία και να της ευχηθούμε ακόμα περισσότερες διακρίσεις στο μέλλον , καθώς μετά την πρόσφατη μεταγραφή της, θα αγωνίζεται πλέον με τον σύλλογο Α.Γ.Σ. Διδυμότειχου .
Την Ελληνική αποστολή συνόδευσε ο προπονητής της ΕΤΑΒΕ και του ΑΣ ΤΑΕ ΚΒΟΝΤΟ Καβάλας, Χάρης Παλτόγλου οποίος δήλωσε τα εξής::
Είμαι πολύ χαρούμενος που συνόδευσα τους αθλητές μας σε μια τόσο άρτια και σημαντική οργάνωση. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά της ΕΤΑΒΕ που συμμετείχαν και έδωσαν μαθήματα πειθαρχίας και ομαδικότητας και κατάφεραν να ανεβάσουν την Ένωση στην πρώτη θέση της γενικής κατάκτησης. Η εμψύχωση του αθλητή την ώρα του αγώνα από τους υπόλοιπους αθλητές της ομάδας ήταν συγκινητική και καταλυτική στο να βγάλει ο καθένας τον καλύτερο του εαυτό.»
Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η επιλογή της επίλεκτης ομάδας για το 2016, της Ένωσης TAE KBONTO Βορείου Ελλάδας . Την Κυριακή 1 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε το τρίτο και τελευταίο προκριματικό πρωτάθλημα στην Θεσσαλονίκη, στο κλειστό Γυμναστήριο της Χ.Α.Ν.Θ. 
Ο σύλλογος μας συμμετείχε στο τεχνικό πρωτάθλημα με μία συμμετοχή και στο αγωνιστικό με δυο συμμετοχές. Στο τεχνικό πρωτάθλημα ο Λαμπαδίτης Γιώργος κατέκτησε την Τρίτη θέση και στο αγωνιστικό ο Συσούρκας Παναγιώτης και ο Πίτσής Γρηγόρης s, ο καθένας στην κατηγορία του, την πρώτη θέση. 
Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι αθλητές μας εξασφάλισαν την υψηλότερη βαθμολογία για το 2015 με αποτέλεσμα την εξασφάλιση της συμμετοχής τους για το 2016 στην ομάδα της ΕΤΑΒΕ