Ticker

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

ΚΑΒΑΛΑ: Διακοπή κυκλοφορίας οχημάτων από το ύψος των οδών Ιοκάστης και 25ης Μαρτίου μέχρι την οδό Αμυνταίου

Στη διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων από το ύψος των οδών Ιοκάστης και 25ης Μαρτίου μέχρι την οδό Αμυνταίου προχώρησε η ΔΕΥΑ Καβάλας, το Σάββατο 14 Νοεμβρίου από τις 7.00 το πρωί μέχρι τις 17.00 το απόγευμα, με στόχο την πραγματοποίηση εργασιών επί του οδοστρώματος.

Στο σημείο αναφοράς, συνεργάσθηκαν τεχνικοί της ΔΕΥΑΚ όπως επίσης το προσωπικό της τεχνικής εταιρείας με την επωνυμία «Ματθαίος Θεοδωρίδης Ε.Δ.Ε. που εκτελεί το έργο «Μετατόπιση δικτύων ΔΕΥΑΚ στο έργο «Βελτίωση δρόμου πρόσβασης για το Νέο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας» και τεχνικοί της κοινοπραξίας «ΜΕΚ.ΟΝ. Α.Ε. – Θ. ΣΚΟΡΔΑΛΟΣ Α.Τ.Ε.» η οποία εκτελεί το έργο «κατασκευή δικτύου ύδρευσης Δήμου Καβάλας – Περιοχή Υψηλής Ζώνης πόλης Καβάλας».

«Οι εργασίες ολοκληρώθηκαν αργά το απόγευμα με απόλυτη επιτυχία, προκαλώντας την ελάχιστη δυνατή ενόχληση στους κατοίκους της περιοχής και στους οδηγούς των διερχόμενων τροχοφόρων» δήλωσε ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Νίκος Ξανθόπουλος.

Ο ίδιος έκανε λόγο για την άριστη συνεργασία των εμπλεκόμενων φορέων με στόχο την ολοκλήρωση ενός έργου απαραίτητου για την τοπική και όχι μόνο κοινωνία.

ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΥΑΚ
Ο Πρόεδρος
Νικόλαος Ξανθόπουλος