Ticker

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Συνεχίστηκαν με επιτυχία οι δραστηριότητες από τον Α.Σ. ΤΑΕ ΚΒΟΝΤΟ Καβάλας

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη Κυριακή (31/5) στο κλειστό Γυμναστήριο Χρυσούπολης, με διοργανωτή τον Α.Σ. Μακεδονικός Κεραμωτής, το 1ο Sparring Training For Kids, στο οποίο έλαβε μέρος και ο Α.Σ. ΤΑΕ ΚΒΟΝΤΟ Καβάλας καθώς επίσης ο Α.Σ. Ορέστης Βασίλης Ξάνθης, ο Α.Σ. Προσοτσάνης Δράμας καθώς και ο Α.Σ. Σερρών.


Η όλη διοργάνωση να σημειώσουμε ότι πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της προετοιμασίας των αθλητών και των αθλητριών των συλλόγων, για το 2ο Αγωνιστικό Φεστιβάλ Kim & Liu «Ευ Αγωνίζεσθε 2015», που θα διεξαχθεί στις 6 και στις και 7 Ιουνίου στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης. Μετά το τέλος της εκδήλωσης ακολούθησε εκδρομή στον ποταμό Νέστο, όπου αναπτύχθηκα διάφορες αθλητικές δραστηριότητες από τους αθλητές και τις αθλήτριες.

Οι δηλώσεις του Χάρη Παλτόγλου

Από την πλευρά του ο Δάσκαλος του Α.Σ. ΤΑΕ ΚΒΟΝΤΟ Καβάλας κάτοχος 5 Dan, Χάρης Παλτόγλου στις δηλώσεις που έκανε μίλησε με τα πλέον κολακευτικά λόγια σχετικά με την άρτια διοργάνωση στην οποία προχώρησε ο Α.Σ. Μακεδονικός Κεραμωτής με το 1ο Sparring Training For Kids και παράλληλα στάθηκε στην πέρα για πέρα σημαντικότατη συμπαράσταση που υπήρξε από πλευράς του Δήμου Νέστου, ο οποίος ήταν αρωγός και συμπαραστάτης της εκδήλωσης.

Στην Ορεστιάδα ο Α.Σ. ΤΑΕ ΚΒΟΝΤΟ Καβάλας

Τέλος να σημειώσουμε ότι αντιπροσωπεία του Α.Σ. ΤΑΕ ΚΒΟΝΤΟ Καβάλας, την προηγούμενη Κυριακή (31/5) ταξίδεψε στην Ορεστιάδα και βρέθηκε στο νέο κλειστό γυμναστήριο της πόλης, λαμβάνοντας μέρος, μαζί με άλλους συλλόγους της Ελλάδας και της Τουρκίας, σε σεμινάριο της διεθνούς φήμης παγκόσμιας πρωταθλήτριας Eun Ji Karena Park.