Ticker

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Λέσχη Φιλάθλων Καβάλας: Συγχαρητήρια στις ομάδες τις πόλης

Με το τέλος τον πρωταθλημάτων στα 3 δημοφιλέστερα ομαδικά αθλήματα (ποδόσφαιρο,καλαθοσφαίριση,πετοσφαίριση) το Δ.Σ. και τα μέλη της Λ.Φ.Κ. νιώθουμε την υποχρέωση να ευχαριστήσουμε και να συγχαρούμε και επίσημα όλες τις ομάδες της πόλης που μας χάρισαν πολλές χαρές την αγωνιστική περίοδο που τελείωσε.


Την Καβάλα B.C. για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α2 και την άνοδο στην Basket League με την ευχή να παραμείνει εκεί για πολλά χρόνια και να πρωταγωνιστεί!!!

Τον Αστέρα Καβάλας για την κατάκτηση του κυπέλλου ΕΚΑΣΑΜΑΘ.

Στην Αγ.Βαρβάρα για την προσπάθεια της και την παραμονή της στην Γ' εθνική ΕΚΑΣΑΜΑΘ.

Ένα μεγάλο μπράβο αξίζει στην προσπάθεια του ποδοσφαιρικού Α.Ο.Καβάλα ,όλοι όσοι αγαπούν αυτή την ομάδα βοήθησαν για να επιστρέψει στις επαγγελματικές κατηγορίες, αυτή η πανστρατιά αποτελεί παρακαταθήκη για να επιτύχει τον στόχο της ανόδου την επόμενη χρονιά.

Στην ομάδα του Νέστου για την κατάκτηση του κυπέλλου ερασιτεχνών και την διαφαινόμενη άνοδο του στην Γ' εθνική.

Στην φετινή έκπληξη στο τμήμα πετοσφαίρισης του Α.Ο.Καβάλα για τις ομάδες κορασίδων και παγκορασίδων που κατέκτησαν τα πρωταθλήματα (Αν.Μακεδονίας/Θράκης) στις κατηγορίες τους φέτος.

Κλείνοντας θέλουμε να συγχαρούμε την ομάδα του Αρκαδικού που κατέκτησε την 2η θέση στο πρωτάθλημα της Α2 και ακολουθεί την ομάδα της πόλης μας στην μεγάλη κατηγορία, καθώς και την ομάδα του Πανσερραϊκού που κατέκτησε την πρώτη θέση του 1ου ομίλου της Γ' εθνικής και άξια θα αγωνίζεται την επόμενη αγ.περίοδο στην Football League.

Λέσχη Φιλάθλων Καβάλας