Ticker

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Η Λυδία Τσακαλίδου του Παλμού Καβάλας – Κυπελλούχος Παγκορασίδων 2015

Ο Παλμός Καβάλας έφερε το 1ο Κύπελλο Τραμπολίνο στην Καβάλα με την αθλήτριά του Λυδία Τσακαλίδου μετά από ένα συγκλονιστικό αγώνα που χαρακτηρίστηκε από τον μεγάλο συναγωνισμό και το πολύ υψηλό επίπεδο των αθλητριών, που έγινε στο κλειστό Γυμναστήριο Δραπετσώνας το Σαββατοκύριακο 9 και 10 Μαΐου 2015.

Στον αγώνα συμμετείχαν οι 10 καλύτερες αθλήτριες της κατηγορίας παγκορασίδων (8-12 ετών) από όλη την Ελλάδα και μέσα σε αυτές ήταν η επίσης αξιόλογη και ταλαντούχα αθλήτρια του Παλμού, Αργύρη Ευριδίκη που κατετάγη 5η.

Παράλληλα με τον αγώνα κυπέλλου διεξήχθη το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τραμπολίνο Παίδων / Κορασίδων όπου ο Παλμός συμμετείχε με τον αθλητή Νώλη Δημήτρη και την Αμπατζοπούλου Κων/να αντίστοιχα.

Ο Νώλης Δημήτρης στέφθηκε 3ος πανελληνιονίκης στο Τραμπολίνο και στο Διπλό Μίνι Τραμπολίνο και η Αμπατζοπούλου Κων/να κατέλαβε την 8η θέση στο Τραμπολίνο και την 4η στο Διπλό Μίνι Τραμπολίνο.

Από τον προκριματικό του Σαββάτου οι αθλητές του προπονητή του Παλμού Δημήτρη Τσακαλίδη έδειξαν ότι θα πρωταγωνιστήσουν τόσο στο Κύπελλο όσο και στο Πανελλήνιο και να αποδείξουν για άλλη μια φορά πως η Καβάλα μπορεί και βγάζει Πρωταθλητές.