Ticker

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

ΕΠΣ Καβάλας - Μικτές: Πρόκριση για την Κ-16. Αποκλείστηκε η Κ-14


Ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση των πρωταθλημάτων μικτών ομάδων ΕΠΣ (πρωτάθλημα προεπιλογής ΕΠΟ) με μια πρόκριση και έναν αποκλεισμό για τις ομάδες της Καβάλας.

Η Κ-16 πήρε την πρόκριση παρά την ήττα στο τελευταίο παιχνίδι του 1ου ομίλου με αντίπαλο την Ξάνθη.
1η Αγωνιστική
ΕΠΣ Θράκης - ΕΠΣ Ξάνθης 0-1
ΕΠΣ Έβρου - ΕΠΣ Καβάλας 1-2

2η Αγωνιστική
ΕΠΣ Ξάνθης - ΕΠΣ Έβρου 0-2
ΕΠΣ Καβάλας - ΕΠΣ Θράκης 4-3

3η Αγωνιστική
ΕΠΣ Έβρου - ΕΠΣ Θράκης 2-0
ΕΠΣ Ξάνθης - ΕΠΣ Καβάλας 1-4

4η Αγωνιστική
ΕΠΣ Ξάνθης - ΕΠΣ Θράκης 6-1
ΕΠΣ Καβάλας - ΕΠΣ Έβρου 1-1

5η Αγωνιστική
ΕΠΣ Έβρου - ΕΠΣ Ξάνθης 0-2
ΕΠΣ Θράκης - ΕΠΣ Καβάλας 0-1

6η Αγωνιστικη
ΕΠΣ Θράκης - ΕΠΣ Έβρου
ΕΠΣ Καβάλας - ΕΠΣ Ξάνθης 2-3

1. ΕΠΣ Καβάλας 13
2. ΕΠΣ Ξάνθης 12
3. ΕΠΣ Έβρου 7
4. ΕΠΣ Θράκης 0

Αντίθετα η μικτή Κ-14 έμεινε έξω από την επόμενη φάση

1η Αγωνιστική
ΕΠΣ Θράκης - ΕΠΣ Ξάνθης 1-0
ΕΠΣ Έβρου - ΕΠΣ Καβάλας 4-1

2η Αγωνιστική
ΕΠΣ Ξάνθης - ΕΠΣ Έβρου 2-0
ΕΠΣ Καβάλας - ΕΠΣ Θράκης 2-1

3η Αγωνιστική
ΕΠΣ Έβρου - ΕΠΣ Θράκης 8-0
ΕΠΣ Ξάνθης - ΕΠΣ Καβάλας 1-1

4η Αγωνιστική
ΕΠΣ Ξάνθης - ΕΠΣ Θράκης 2-1
ΕΠΣ Καβάλας - ΕΠΣ Έβρου 1-3

5η Αγωνιστική
ΕΠΣ Έβρου - ΕΠΣ Ξάνθης 2-1
ΕΠΣ Θράκης - ΕΠΣ Καβάλας 2-0

6η Αγωνιστική
ΕΠΣ Θράκης - ΕΠΣ Έβρου
ΕΠΣ Καβάλας - ΕΠΣ Ξάνθης 1-1


Το δελτίο τύπου της ΕΠΣΚ
Ήττα χωρίς συνέπειες υπέστη η Μικτή Ομάδα Κ-16 της ΕΠΣ Καβάλας, την πρώτη της στη φετινή διοργάνωση, από την αντίστοιχη της ΕΠΣ Ξάνθης, ολοκληρώνοντας με τον τρόπο αυτόν την φάση των ομίλων του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος προεπιλογής Εθνικών Ομάδων. Με ισοπαλία αποχαιρέτισε το θεσμό η Μικτή Ομάδα Κ-14 της ΕΠΣ Καβάλας.

Η ομάδα Κ-16 υποδέχθηκε στο Ενωσιακό Γήπεδο Καβάλας την αντίστοιχη της ΕΠΣ Ξάνθης για την 6η και τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του πρωταθλήματος. Το σύνολο του Αχιλλέα Καρασαββίδη δεν ξεκίνησε καθόλου καλά τον αγώνα, αφού βρέθηκε στο 35' να χάνει με 0-3 από την ομάδα της Ξάνθης. Παρ' όλα αυτά βρήκε απαντήσεις και με ένα γκολ του Πριονα στο 44' κι ένα του Πετρίδη στο 60' κατάφερε να ξαναμπεί στο παιχνίδι. Ωστόσο, το 2-3 παρέμεινε ως το τέλος του παιχνιδιού, με την ομάδα της ΕΠΣ Καβάλας να γνωρίζει την πρώτη της ήττα στη διοργάνωση, παραμένοντας όμως στην κορυφή της βαθμολογίας και έχοντας από την προηγούμενη αγωνιστική την πρόκριση στα χέρια της. Πλέον, η ομάδα της Καβάλας στρέφει την προσοχή της στις νοκ άουτ αναμετρήσεις της φάσης των "16", με το πρωτάθλημα να εισέρχεται σε μία άκρως ανταγωνιστική κατάσταση.

Στον αντίποδα, η ομάδα Κ-14 της ΕΠΣ Καβάλας αποχαιρέτησε τη διοργάνωση με ψηλά το κεφάλι και μία αξιοπρεπή παρουσία, αφού αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την αντίστοιχη ομάδα της ΕΠΣ Ξάνθης. Η ομάδα της Καβάλας προηγήθηκε στο 28' με γκολ του Τίτη, αλλά στην επανάληψη (55') η ομάδα της Ξάνθης έφερε το παιχνίδι στα ίσια με γκολ του Δροσόπουλου διαμορφώνοντας το τελικό 1-1.

Ο πρόεδρος και όλα τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας συγχαίρουν και τις δύο ομάδες και τους προπονητές για τη συνολική τους παρουσία στη φάση των ομίλων και εύχονται επιτυχίες και στην πορεία του πρωταθλήματος για την ομάδα Κ-16.

Φωτογραφία: epskavalas.gr