Ticker

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

ΑΣΠΙΔΑ ΠΟΛΥΣΤΥΛΟΥ: Επίσημος συνεργάτης του ερασίτεχνη Παναθηναϊκού

Η ανακοίνωση της Ασπίδας Πολυστύλου

Έσκασε η πράσινη βόμβα 💣
Το σωματείο μας πλέον αποτελεί επίσημο συνεργάτη του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού ☘️☘️☘️
Όπως σας είχαμε ενημερώσει μέσω της σελίδας μας στο instagram, κάτι καλό μαγειρεύεται.
Παρακάτω παραθέτουμε το δελτίο τύπου του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού καθώς και τις δηλώσεις του προέδρου μας.

"Η τοποθέτηση της διοίκησης της Ασπίδας Πολυστύλου μέσω του προέδρου Αναστάσιου Αποστολακάκη που ανέφερε «Είναι μεγάλη η τιμή και χαρά μας που συνεργαζόμαστε με τον Παναθηναϊκό»"☘️☘️☘️



Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την συμπόρευση του με την «τριφυλλοφόρα» ομάδα της Ασπίδας Πολυστύλου στην Καβάλα και την εκτενή συνεργασία σε διάφορους τομείς.

Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. πλέον συνεργάζεται επίσημα και με την Ασπίδα Πολυστύλου και σε πρώτη φάση θα υπάρχει συνεργασία στο γυναικείο τμήμα ποδοσφαίρου και στο ποδόσφαιρο σάλας.

Σε δήλωση του ο Πρόεδρος του Παναθηναϊκού Α.Ο. κ. Παναγιώτης Μαλακατές ανέφερε «Βρισκόμαστε σε μια νέα περίοδο πιο στενής συνεργασίας με την Ασπίδα Πολυστύλου μια ομάδα που έχει τα χρώματα και το έμβλημα μας και αναμφίβολα μας ελκύει. Η συνεργασία μας θα είναι πολυεπίπεδη καθώς επιθυμούμε να υπάρχει μια ακόμα βαθύτερη σχέση και θα γίνουν σειρές ενεργειών με κοινό γνώμωνα τον Παναθηναϊκό και τα αγωνίσματα του ποδοσφαίρου γυναικών και του ποδοσφαίρου σάλας».

Παρόμοια ήταν και η τοποθέτηση της διοίκησης της Ασπίδας Πολυστύλου μέσω του προέδρου Αναστάσιου Αποστολακάκη που ανέφερε «Είναι μεγάλη η τιμή και χαρά μας που συνεργαζόμαστε με τον Παναθηναϊκό. Σε πρώτη φάση θα συνεργαστούμε στο κομμάτι του ποδοσφαίρου σάλας και του γυναικείου ποδοσφαίρου»

Για πληροφορίες σχετικά με την ομάδα της Ασπίδας Πολυστύλου

https://www.facebook.com/profile.php?id=100057211248609

https://instagram.com/aspis_polystylou?igshid=YmMyMTA2M2Y=