Ticker

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

ΕΠΣ ΚΑΒΑΛΑΣ: Στην Εθνική Κορασίδων Δύο Ποδοσφαιρίστριες Της Καβάλα '86

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την κλήση δύο ποδοσφαιριστριών του σωματείου της δύναμής της ΚΑΒΑΛΑ '86 στην προεπιλογή για τη στελέχωση της Εθνικής Ομάδας Κορασίδων.

Πρόκειται για τις αθλήτριες:
Δανάη Ματσούκα
Βασιλική Τσαβδάρη

Οι δύο παίκτριες της ΚΑΒΑΛΑ '86, αμφότερες γεννημένες το 2006, θα βρεθούν σήμερα, 28 Μαρτίου 2022, στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στο Ενωσιακό Γήπεδο στη Μίκρα, προκειμένου να συμμετάσχουν στις προπονήσεις προεπιλογής της Εθνικής Ομάδας Κορασίδων.

Ο πρόεδρος και τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΣ Καβάλας συγχαίρουν θερμά τις δύο νεαρές αθλήτριες της ΚΑΒΑΛΑ '86 για την επιλογή τους και την προσπάθεια που καταβάλλουν για να βρεθούν στις τάξεις των Εθνικών μας Ομάδων. Αποτελεί μία στιγμή υπερηφάνειας και τιμής για τις ίδιες τις ποδοσφαιρίστριες, αλλά και το Καβαλιώτικο ποδόσφαιρο, το οποίο διαπρέπει και στο Γυναικείο τμήμα του.

Παράλληλα, η ΕΠΣ Καβάλας εύχεται κάθε επιτυχία τόσο στις ίδιες τις αθλήτριες, όσο και στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στη συνέχεια των υποχρεώσεων τους στις διεθνείς διοργανώσεις.